Tuesday, February 1, 2011

Mitä ihmettä?

Meidän kuopuksellamme oli muutama vuosi sitten tällainen "imaginary friend", jonka nimi oli Bob. Aina kun häneltä esim. pääsi paukku, hän sanoi, että äläpä Bob paukuttele ;-)! Voitte kuvitella hämmästyksemme, kun posti toi meille kutsukirjeen erääseen tilaisuuteen keskustelemaan meidän Bobin yliopiston rahoittamisesta! WTF?

Ihan oikeasti posti toimitteli meille kirjeitä Bob Järvelän nimellä. Meidän osoitteeseen. Ja siis meidän sukunimi on Järvelä. Kuka kertois mulle, miten tämä on mahdollista? Sillä itse en ole vielä tänäkään päivänä keksinyt, mistä on kyse. Meillä ei siis ole Bob-nimistä poikaa... muuta kuin se imaginary friend, joka sekin on jo aikaa sitten kuopukselta unohtunut.
6 comments:

 1. No huh huh! Tämä kuulostaa jo aivan kummitustarinalta... Mahdat tosiaan olla äimänä!!!

  ReplyDelete
 2. Kieltämättä aika outo juttu! :-D

  ReplyDelete
 3. Teita ihan selvasti salakuunnellaan! :D

  -TX

  ReplyDelete
 4. lol!!!
  Poikasi on nahtavasti lahettanyt hakemuksen johonkin yliopistoon Bobin nimella. ;D

  Muistan kun veljellani oli imaginary friend nimeltaan Booris. Ja siis asuimme Suomessa ja veljeni oli 5-7v., mista keksinyt tuon nimen! Kaikki oli aina Boriksen syyta!
  Kun han puhui yksinaan huoneessaan, puhui kuulemma Booriksen kanssa...
  Tuota on niin vaikea kuvitella nykyaan, koska myohemmin hanesta tuli liian "cool" kaikkeen lapselliseen. ;D

  ReplyDelete
 5. Huimaa ;) Joko olette päättäneet, mihin yliopistoon "Bob" menee?

  Meidänkin neidillä (just 4v) on mielikuvitusystävä "Jaana". Jaana asuu vaaleanpunaisessa talossa ihan tässä meidän lähellä ja hänellä on kuulemma vaaleanpunainen tukka. Lapsi aina ohiajaessamme sanoo takapenkiltä, että milloin pysähdytään Jaanan talon kohdalla ja käydään pyytämässä häntä leikkimään?

  ReplyDelete
 6. Ettei joku tuttava joka tietää Bobista pilailis teidän kustannuksella....

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...