Tuesday, February 15, 2011

Valentinen paiva

Meillä oli ihana Valentinen päivän, hhhmmmm, viikonloppu! Valentinen päivähän on täällä tosi iso juhla ja koska se sattui maanantaille, yritimme perheen kesken viettää aikaa yhdessä vähän tavallista juhlavammin jo viikonloppuna.

Sunnuntaina isommat pojat soittivat kirkossa kauniin kappaleen ja loivat ihanaa tunnelmaa. Ehkä saan videonkin ladattua tänne jossain vaiheessa... Kuopus valmisteli luokkakavereilleen kortit kouluun seuraavaksi päiväksi. Yläasteella ja lukiossa ei enää juhlita kouluaikana, joten siinä pääsimme jo vähän vähemmällä.

Maanantaina sain mieheltäni sormuksen lahjaksi! Juhlimme tänä vuonna meille tärkeää juhlapäivää, joten sormus jää muistoksi siitä. Ihana arjen katkaisija tällainen pikku juhlahetki!2 comments:

  1. Minäkin tykkään kaikista juhlista, jotka katkaisevat arjen. Ne on aina tervetulleita:) Etenkin näin alkuvuodesta tuntuu, että juhlat on kovin vähissä. Saisi olla enemmänkin:)

    ReplyDelete
  2. Sinulle on tunnustus blogissani!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...