Saturday, February 5, 2011

Winter weather, arghhhh!

Viime lauantaina Dallasissa oli 26 C helteinen ilma. Tiistaina tuli jääsade. Koulut sulkivat ovensa ja ne ovat pysyneet kiinni tiukasti sen jälkeen!!! Teille tuli valtava jääkerros ja siellä oli vaarallista ajaa. Sitten on tullut lunta. Everything closed. Huoh.

Roskisäijiä ei ole näkynyt ja ally on täynnä ihmisillä roskapusseja. Mukaanlukien meidän talon takapuoli. Big time. Kaikki harrastukset on peruttu. Meillä on pooli jäätynyt. Nyt vois mennä avantouinnille. Huomenna Dallasissa vuoden mega tapahtuma Super Bowl uudella hienolla Cowboys-stadionilla, jonka katolta eilen tipahteli massiivisia jääkimpaleita ja 6 ihmistä on loukkaantunut. Miten ihmeessä he saavat huomiseksi paikat kondikseen? Stadion vetää 100.000 ihmistä.

Tänään meidän gym avasi ovensa vihdoinkin. Zumba, jesss! Olen organisoinut kymmenen vuoden paperit tällä viikolla ja puhunkin jo vähän höperöitä... Tänään tämä nainen suuntaa askeleensa mooliin hierontaan ja kulmien laittoon. Saatanpa tsekata muutaman kaupankin ;-).

Talvea ei ole vaan tarkoitettu Teksasiin!1 comment:

  1. Huh huh, jää on tosiaankin vaarallista siellä, missä siihen ei ole totuttu. Voin vaan kuvitella millanen sekasorto täällä LA:ssa syntyis vastaavissa olosuhteissa.

    Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin Super Bowlissa.

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...