Sunday, March 20, 2011

45 is the new 25 ;-)!

Täytin tänään 45 vuotta. Wau! En ole niitä ihmisiä, jotka "täyttävät aina 21"... Haluan olla juuri sen ikäinen, kuin oikeasti olen. Ei salailua eikä teeskentelyä. Tämän ikäisenä on hyvä olla, juuri tässä ja nyt. Suurin osa ystävistäni on saman ikäisiä ja me vanhenemme yhdessä. Puhumme samoista asioista, ymmärrämme toisiamme. Toki minulla on myös sekä nuorempia että vanhempiakin ystäviä. Ikä on vain luku, henkilökemiat ratkaisevat.

Tässä iässä ei tarvitse miettiä enää uravalintoja. Puoliso on valittu jo ajat sitte ja lapset tehty. Kotikin hankittu. Elämä on opettanut monia asioita. Paljosta saa olla kiitollinen. Kalkkikseksi en kuitenkaan tunnustaudu ;-)!


9 comments:

 1. Onnittelut syntymapaivasi johdosta!!!

  ReplyDelete
 2. Paljon onnea :D

  ReplyDelete
 3. Myöhästyneet onnittelut!
  On hyvä olla aikuinen nainen:)

  Sirkku

  ReplyDelete
 4. Runo meni jotenkin näin että "Mitä enemmän kynttilöitä kakussa, sen valoisampi juhlapäivä" Onnittelut!

  ReplyDelete
 5. Paljon onnea! Anteeksi, olen nyt vähän jälkijunassa. Olen ollut vain niin ruisleivissäni, että kaikki muu on vähän vinksin vonksin. Olemmekin melkein ikätovereita. 40 ja risat onkin hyvä ikä :)

  Onnea vielä!

  ReplyDelete
 6. Kiitoksia kaikille onnittelijoille ;-)!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...