Thursday, March 17, 2011

Kääk! Iik!

Kaikkeen sitä tutustuukin täällä Teksasissa... Meillä rupesi nimittäin meidän aikuisten vaatehuoneessa löyhkäämään noin viikko sitten. Ensin mieheni epäili minun hankkimiani uusia säilytysastioita (LOL!), mutta kyllä nyt oli kyse ihan jostain muusta. Pest control äijä maaniteltiin paikalle toteamaan, että jeps, kuollu elukka on jossain vintillä tai seinän välissä. Asialle ei voi tehdä mitään muuta kuin odottaa. Sitten hän vetäsi takataskustaan "Rat Sorb"-nimistä litkua, jota laitettiin paperiin ikkunalaudalle vaikuttamaan. Tänään on jo selkeästi parempi haju. Kääk ja toisenkerran vielä kääk. Olen todella hajukammoinen ihminen!!!

Sitten vielä toinen tähän liittyvä pikku yksityiskohta... Se kontrolliukkeli varoitti meitä mahdollisista kärpäsistä, jotka tulevat paikalle raadon perässä. Valot kuulemma houkuttelevat niitä myös. Arvatkaa vaan, ketkä hengailevat nykyään iltaisin pimeässä ;-)? Ja kuopuksemme kyselee vähän väliä, että koskas ne kärpäset oikein tulevat... Huoh!

2 comments:

  1. Huih, mäkin pelkään kaikkia hajuja ja kuolleita elukoita..

    ReplyDelete
  2. Joo huh... Nyt on haju häipynyt ja elämämme palanee normaaliksi! Kärpäsetkään eivät tehneet invaasiota ;-)!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...