Friday, April 1, 2011

Avoautokelit ja synttärilahjan paljastus

Meillä on ollut kummallinen kevät! Yleensä on jo vaikka kuin lämmintä tähän aikaan vuodesta, mutta nyt käväisi sellainen muutaman päivän "cold front" ja oli todella kylmää. Lämpötilat takaisin nyt normaalissa eli tänäänkin oli 32C. Tuntuu kivalta!


Mutta sitten se itse lahja... Se on ollut joka paikasta loppu, mutta viime viikolla sain vihiä varmasta ostopaikasta ja tadaa, sieltähän se löytyi! Kaikille Amerikan lukijoille tiedoksi, että tämä salainen mesta on Best Buy.

Meet my new iPad2:


Ja suojan ostin tietenkin pinkkinä... ;-)


6 comments:

 1. Onnea uudesta lelusta! Suoja on oivan värinen :)

  Meillä on huristeltu tänä keväänä jo aika monta ketaa katto alhaalla. Mutta nyt pukkasi kylmän rintaman ja on pitänyt laittaa talossa taas lämmitys päälle ja autossa katto alas. No, eiköhän se hikisen kuuma kesä taas tule :)

  ReplyDelete
 2. Oltiin viime syksynä Chicagossa ja oltiin ihan vähällä ostaa tämmöinen vehje. Jätettiin kuitenkin kauppaan.. Osaat jo varmaan sanoa, missä asioissa tämä ei korvaa normaalikonetta?

  ReplyDelete
 3. Ihana! Ja Best Buy on mieheni suosikkikauppa, oli onnessaan kun se vihdoinkin avattiin tanne meidankin kulmille. :-)

  ReplyDelete
 4. Hei! Täällä uudehko lukija San Franciscosta.
  Olen todella onnellinen omasta iPadistani, sillä saan siihen kaipaamani Anna-lehden tuoreena joka torstai hintaan 3.99. Suosittelen lämpimästi vaikka lentokonelukemiseksi. Siellä on tarjolla myös muutama ilmaisnäytenumero!

  Tarja

  ReplyDelete
 5. Kiitos tytöt!

  Tervetuloa Tarja ja kiitos kovasti vinkistä! Taidanpa heti tilata sen annan, joku muukin kehui sitä Facebookissa!

  ReplyDelete