Tuesday, April 5, 2011

Suomen matkalle pakkausta

Mama J lähtee lauantaina Suomeen yksinään, jei! Sain tässä jo pakattua tänään, loppuviikolla voi keskittyä sitten vielä muihin jutskiin, kuten tuliaisten ostoon... Ohjelmassa on työnteon lisäksi kämppien kiertelyä Oulussa, ystävien ja sukulaisten tapaamista, kaupungilla luusuamista sekä mahdollisesti uusien huonekalujen hankintaa Oulun kotiin. Kotiin palaan kiirastorstaina pitkäaikaisen ystäväni kera. Hän tulee meille lomailemaan reiluksi viikoksi. Ihanaa!

Lennän pistelennoilla, joten reititykseni on vähintäänkin eksoottinen. Dallasista Bostoniin, josta AA:n lennolla Pariisiin. Pariisissa mulla on puolen päivän odotus eli jos joku teistä osaa vinkata jotain kivaa tekemistä Charles de Gaullella, olen pelkkänä korvana! Helsinkiin lennän bisneksessä jee (ei ollut muita paikkoja vapaana) ja Oulussa olen sitten illalla myöhään sunnuntaina.

On aina mahtava tunne lähteä reissuun. Kaikki on vielä edessä ja sitä ei tiedä, minkälainen matkasta muodostuu. Sen kuitenkin tiedän, että kivaa tulee olemaan!6 comments:

 1. Eikö teillä ole enää vuokralaista asunnossanne? Millä perusteella vuokraatte sen aina talveksi? :)

  ReplyDelete
 2. On vuokralaiset! Olen nyt täällä appivanhempieni luona yötä. Vuokraamme asunnon aina toukokuun loppuun saakka määräaikaisella vuokrasopimuksella.

  ReplyDelete
 3. Mitä kautta hankitte vuokralaiset? :) tuttuja?

  ReplyDelete
 4. Nyt on tuttuja, mutta usein käytämme välitystoimistoa. Tarvitsisimme omistamaamme yksiöön Oulun keskustassa uuden vuokralaisen 1.6. alkaen ja kaksioon 1.8. alkaen. Onko kiinnostusta? Jos on, mulle voi soittaa 046-883 5552. Lähden to aamuna takaisin teksasiin.

  ReplyDelete
 5. Aivan.. Yksiö näyttää kyllä kivalta ja on ihan huippupaikalla, mutta kaksio kiinnostaa enemmän. Minkä kokoinen se on, vuokra ym. Jotain kuvia löysinkin tuolta vanhemmista postauksista. Oletteko vuokranneet sen kalustettuna?

  ReplyDelete
 6. Anniina, laittaisitko mulle sähköpostia samumiika@Yahoo.com.

  ReplyDelete