Sunday, August 7, 2011

Shoppailua a la Champs-Elysees

Pariisissa ollessamme kävelimme Champs-Elysees -shoppailukadun päästä päähän. Hienoja liikkeitä, ihania tavaroita. Realiteetit: mukana perheeni 4 miespuolista henkilöä ja laukut jo ääriään myöten täynnä Suomen loman jäljiltä. Eli tavoistani poiketen hieman vain vilkuilin kauppoja ja enkä ostanut juuri mitään.


Guerlainin hajuvesi-meikkikauppa oli taivas! Kaikki niin kauniisti laitettu esille... Huoh!


Louis Vuittonin päämyymälä


Yhtäkkiä keskellä ostoskatua oli Mersu-myymälä!


Hih, huomatkaa kauppiaan lähestyvä askel ja syyttävä sormi, kun vähän nojasin autoa vasten. Eikö Mersu kestäkään ;-)?


3 comments:

  1. Teillä oli kyllä ihana loma! Entisessä elämässä kävin aina silloin tällöin Pariisissa työmatkoilla. Mutta olet oikeassa, pitää harkita seura tarkoin kun sinne lähtee. Voin kuvitella, että meidän poikia ei paljon muotikaupat innosta.

    ReplyDelete
  2. Juu, loma oli ihana! Hieman tosin minulla työntäyteinen, mutta hyvä ja erilainen kuitenkin! Hih, tiedossa on kun lähtee miesten kanssa liikenteeseen, että shoppailu jää vähemmälle. Nämä naistenreissut on erikseen ja jo suunnitteilla sellainen johonkin Euroopan pääkaupunkiin ensi kesänä. Mitä muuten teit "entisessä elämässä"?

    ReplyDelete
  3. Olen ollut koko ikäni kaupassa :) Viimeksi valikoimasuunnittelijana. Työ ja työkaverit olivat sellaisia, että tykkäsin valtavasti.

    ReplyDelete