Monday, October 3, 2011

Sunshine Award ja tunnustuksia...

Ihan ensiksi, en saa linkkejä toimimaan, kun kuva ja tekstin pohja on muualta kopioitu... Sorry!


Sunshine Award 2011 -haasteen mukana Business Woman antoi tarkat ohjeet. Minun kuuluu kiittää haasteen antajaa ja vastata kymmeneen alla lueteltuun kysymykseen. Sen lisäksi haaste tulee jakaa eteenpäin muille tunnustukseen oikeutetuille ja tiedottaa heitä tästä tunnustuksesta.

Kiitos Business Woman tunnustuksesta! Ihana lukea blogiasi, joka antaa upeita vinkkejä pukeutumiseen sekä hyvään tyyliin ja käytöstapoihin, muuallakin kuin business maailmassa. Inspiroit kirjoituksillasi minua ja on kiva pysyä kärryillä Suomen muotimaailmassa. On myös hauskaa, miten meillä tämä yhteisten tuttujen piiri vaan laajenee... ;-).

Tässä vastaukset kysymyksiin:

1. Suosikkiväri: Sisustuksessa huonekaluissa ruskea, musta ja valkoinen. Aksenttina vuodenajan mukaan punainen, pinkki, lime tai turkoosi. Vaatteissa musta, sininen, punainen ja pinkin eri sävyt. Muutkin käyvät...

2. Suosikkieläin: Koirat, jos jotain pitää valita. Olen eläimille allerginen, joten ne eivät ole päällimmäisinä mielessäni ;-).

3. Suosikkinumero: 7

4. Suosikki alkoholiton juoma: Vesi, vichy, ananas light ja jaffa.

5. Facebook vai Twitter: Molemmat. Olen kylläkin ahkerampi päivittämään facebookia... Twitter-tili löytyy tunnuksella katjarvel.

6. Intohimosi: Jaa-a, niitä on monia. Tanssiurheilu (nia, zumba, jooga ja pilates) on lähellä sydäntä. Toki monia muitakin löytyy, mutta mainittakoon tämä nyt ainoana tällä kertaa.

7. Saada vai antaa lahja: Molemmat! Rakastan lahjoja, sekä saamis- että antamismielessä!

8. Suosikkiviikonpäivä: Ehkä perjantai. Joka päivässä on oma tunnelmansa, mutta kyllä perjantai on se kivoin, sillä viikonloppu vapaineen on vielä edessä.

9. Suosikkikukka: Rakastan kaiken värisiä ruusuja!

10. Suosikkikuvio: Ympyrä. Ympäri mennään ja yhteen tullaan, pienet on piirit ;-)!


Laitan haasteen eteenpäin seuraaville blogittarille:

Adalmina, blogista "Adalmina´s Secret"

Hannis, blogista "Toukokuun tyttö"

Anni, blogista "Happiness Is..."

Xenia, blogista "Xenia´s Day"


3 comments:

  1. Voi kiitos näistä kauniista sanoista! Oli kyllä kieltämättä taas aika yllättävä yhteensattuma ja tosiaan, tuttujen joukko senkun laajenee;) Ihania ihmisiä!!! Samankaltaisuus vetää puoleensa ja varmaankin meissä kaikissa on jotain toistemme kaltaista;)

    ReplyDelete
  2. BW: Joo ihania ovat, suorastaan meidän kuopuksen kummeja ;-)!

    Hannis: ollos hyvä!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...