Sunday, November 20, 2011

Terkkuja Suomesta!

Huh, kun täällä Suomessa vierailu on intensiivistä! Niin paljon nähtävää, koettavaa ja tehtävää aina kun tänne pääsee... Olen ollut täällä tiistai-illasta lähtien ja tuntuu, kuin olisin ollut ainakin kuukauden ;-).

Oman yrityksen ja töiden parissa menee tietysti pääosa ajasta. Aina jossain välissä tapailen ystäviäni, otan pikku kiekat kaupungilla kaupoissa ja kahviloissa tai kyläilen. Nyt viikonloppuna olen käynyt teatterissa, leffassa, konsertissa, muutamassa kyläpaikassa sekä lukuisat kerrat kahvilla Bisketissä.

Joka paikassa on ihanan jouluista. Astiat ja joulutavarat näyttävät ihanilta. Tekisi mieli ostaa kaikkea mukaan Teksasiin, mutta se ei ole yksinkertaisesti mahdollista. Onneksi tulin tänne aika vähin varustein... tai muille kyllä kuskasin kaikkea, mutta nehän jäävät pois kyydistä. Vielä vajaa 2 viikkoa aikaa, siinähän ehtii vaikka mitä hommata ja hankkia!!!

1 comment:

  1. Nauti taysin rinnoin, mina taas lahdin Suomesta pois tiistai-iltana! Minullakin oli muuten koko ajan tunne kuin olisin ollut siella vaikka kuinka kauan... oli jotenkin niin luontevaa liikkua ja tuntui kotoisalta.

    Onko lunta jo tupruttanut?

    ReplyDelete