Wednesday, January 4, 2012

Goodbye Xmas, Hello spring!

Joulukoristeet saivat kyytiä! Kyllä niitä onkin rasittava laitella pois... Kaksi kuusta ja lukuisia koristeita ympäri taloa! Jouluvalot ulkona siihen vielä. Nyt ne on kuitenkin pakattu ja tänä vuonna olemme suunnitelleet tulevamme Suomeen jouluksi, joten voi olla, että niitä ei edes oteta täällä esille!

Ruokahuoneeseen intouduin laittamaan pinkkiä. Toin Suomesta Marimekon Miina Äkkijyrkän suunnitteleman "Iltavilli" kankaan ja mielestäni se sopii erinomaisesti tänne Teksasiin! Heiii, Valentinen päivä on jo nurkan takana eli pinkkiä sen olla pitää ;-)!

3 comments:

 1. Ihanan pirteää :) Olisin kiinnostunut kuulemaan millaista sisustusta amerikkalaiset suosivat makuuhuoneessa? Käytetäänkö paljon tummaa puuta, mitä värejä käytetään vuodevaatteissa? Ostetaanko amerikkalaisia merkkejä vai tavoitellaanko erilaisuutta esim. eurooppalaisilla merkeillä? Onko oma sisustustyylisi muuttunut siellä asuessasi? Täällä Suomessa vaalea sisustus on kovaa huutoa...
  Juttujasi on kiva lukea, mutta olen tosi laiska jättämään kommenttia.

  tuulikki

  ReplyDelete
 2. Sama täällä, olen laiska jättämään kommentteja vaikka käynkin päivittäin kurkkaamassa blogiasi. Se on jo osa päivärutiineja. Mielenkiintoinen, inspiroiva ja positiivinen blogi. Lifestyle ja shoppailu postaukset kiinnostavat erityisesti.Jatka samaan malliin:)

  Mrs. Karambola

  ReplyDelete
 3. Heissan Tuulikki! Kiitos kommentista! Amerikkalaisten makkarit ovat todellakin tummia ja vuodevaatteet vähän kummallisia. Esim. pussilakanoita ei käytetä, vaan sellainen yksinkertainen vanhanaikainen lakana laitetaan peiton alle. Sehän ei tietysti pysy paikallaan... Itse tuon Suomesta tästä syystä pussilakanat ja meillä on suomalaiset täkit. Kyllä amerikkalaiset merkit ovat täällä kovaa sanaa, en ole paljoa nähnyt edes eurooppalaisia vuodevaatteita!

  Oma sisustusmaku on varmasti muuttunut täällä ollessani. Esim. koivu näyttää kalpealta ja se ei oikein sovikaan tänne. Huonekalut ovat tummaa puuta. En ole enää niin "minimalistinen" kuin Suomessa asuessani, vaikka edelleen moderni sisustustyyli on mieleeni.

  Mrs. Karambola: Kiva kun jätit kommentin! Monesti mietinkin, että lukeekohan näitä mun jorinoita edes kukaan... ;-) Monet kaverit ainakin seuraavat! Mut kiva kuulla, että postaukset ovat mieleesi!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...