Tuesday, January 31, 2012

Lähdössä Suomeen piakkoin!

Olen täällä aloitellut pakkausta jälleen kerran... Lähdössä parin viikon päästä työmatkalle Suomeen kahdeksi viikoksi hirrrrmu pakkasten keskelle! Tavallaan jännää ;-)! Onneksi UGGsit jäivät odottamaan mua sinne... ja paksu Luhdan talvitakki!

Lennän taas Lontoon kautta mennen tullen. Se on tosi kätevä reitti, kun Dallasista on suora iltalento Heathrow´lle ja sieltä sitten pääsee alkuillaksi Helsinkiin ja vielä Ouluunkin. Pois lähtiessä saan viettää "luottoperheeni" luona Helsingissä 2 yötä ja toivottavasti tavata joitain pääkaupunkiseudun ystäviäkin.

Itselle tämä on mahdottoman ihanaa ja rikasta voida elää näin! Vaihtaa mannerta ja hypätä aivan erilaiseen maailmaan tosta vain! Suosittelen kaikille sitä ikinään miettiville!

Suomen pään ohjelmaan kuuluu työnteon lisäksi koulutusta, jazzkonsertti, asioiden hoitoa sekä tietysti ystävien treffausta. Tyttökaverini ovatkin niin ihania, että niitä on ekan vuorokauden aikana jo pyörähtänyt anoppilassani vaikka kuinka monta! Tulee vähän appivanhemmillekin vaihtelua, kun "Ameriikan miniä" saapuu... ;-))))!

Kuvassa uusi työasu!
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

4 comments:

 1. Hei,
  Lontoo on minunkin suosikkireittini Suomeen! Haluan aina riittävästi vaihtoaikaa, että ehdin käydä kentän ihanat kaupat rauhassa läpi...Hyvää matkaa ja mukavaa Suomen vierailua!
  Terveisin Eeva Kaliforniasta

  ReplyDelete
 2. Hei Eeva! Munkin lempijuttuni on nimenomaan ne kenttien kaupat ja ne täytyy ehdottomasti ehtiä käymään kunnolla läpi! Matkustamisessa muutenkin on oma tsäpinänsä ja se on kyllä niin mun juttu! Terkkuja Kaliforniaan!

  ReplyDelete
 3. Ihanaa matkaa! Oletkohan tullut jo takaisinkin? Meiltä myös pääsee suoraan Heathrown kautta Suomeen. Tosin koneet olivat pettymys, kun olivat ihan sellaisia sardiinipurkkeja ja kamalan vanhoja. Toivottavasti olet tarennut siellä paukkupakkasissa. UGGsit on IHANAT!

  ReplyDelete
 4. Johanna: en ole vielä lähtenytkään ;-)! Saisivat pakkaset vähän rauhoittua... Lähden 19.2. eli reilun viikon päästä!

  ReplyDelete