Friday, January 20, 2012

Vitriinit käytössä!

Sain joululahjaksi Suomesta 2 vitriiniä, joissa säilytän korviksia ja sormuksia. Ihanat Suomesta ostetut bling bling korut näyttävät upeilta niissä! Kuvassa oleva kello on uusi DNKY:n ja rakastan sen pinkkejä kiviä! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 comments:

 1. Vitriinit ovat kyllä kivoja, itsellänikin niitä pari on. Oikein mukavaa viikonloppua sinne Texasiin! :)

  ReplyDelete
 2. Asutteko muuten Texasissa "for good" vai onko jo tieossa tietty määrä vuosia/komennudta? Kuinka kaun lette jo olleet, jos saa kysyä?

  ReplyDelete
 3. Moi Riina! Ne on tosi kauniita. Huomasin Iittalan nettisivuilta, että taas on tullu uusia värejä... Lilaa, vedenvihreetä ym... Hmmm.... Samoin sinne hyvät viikonloput!

  Anonyymi: Olemme asuneet täällä jo pitkään eli 11. vuosi menossa. Toistaiseksi ollaan täällä ja hyvin viihdytään. Elämästä ei kuitenkaan koskaan tiedä, joten muutkin paikat voivat tulevaisuudessa olla mahdollisia. Esikoinen valmistuu high schoolista 2,5 vuoden päästä, saa nähdä tehdäänkö silloin joku liikku?

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...