Thursday, February 9, 2012

Care Calendar

Sain kuulla eilen illalla ikäviä uutisia. Erään perheen äiti oli yllättäen kuollut 42-vuotiaana sydänkohtaukseen kotonaan. Häntä kaipaamaan jäivät 4 lasta ja aviomies. 5-luokkalainen poikansa oli löytänyt hänet kuolleena, kuinka traagista! Itsekin tiesin tämän ystävällisen henkilön, meidän lapset ovat samassa high schoolin orkesterissa.

Heti illan aikana tuli jo sähköposti, jossa pyydettiin halukkaita kirjautumaan Care Calendariin ja toimittamaan perheelle illallisia tulevien viikkojen aikana. Minusta tämä on kertakaikkiaan mahtava idea ja tällä lailla organisoituna ei tule päällekkäisyyksiä ja perheen syöminen on taattu. Kaikesta huolimatta arjen on rullattava, niin kauhealta kuin se kuulostaakin ;-(! Tuntuu niin kovin pahalta näiden lapsien ja aviomiehen puolesta!!!

http://www.carecalendar.org/4 comments:

 1. Voi ei miten surullista! Epäreilua!

  ReplyDelete
 2. Todella surullista, ja etta lapsi viela loysi aitinsa:(
  Care Calendar ja yleensakin yhteisollinen auttaminen on kylla sellaista, mihin toivoisi tormaavan useammin. Kun sain lapseni hatasektiolla Nebraskassa, tuttuni toivat minulle aterioita kotiinpaastyani, jotta voisin keskittya vauvaan ja paranemiseen. Olin todella kiitollinen kaikesta avusta, jonka silloin sain.
  Blogistani loytyy muuten haaste sinulle.

  ReplyDelete
 3. Surullinen uutinen, mutta tuo kalenteri-juttu kuulostaa mahtavalta idealta!

  ReplyDelete
 4. BW ja Sugar! Kiitos haasteista, otan ne ilolla vastaan, kunhan kerkeän!

  Anonyymi: surullista on toden totta!

  ReplyDelete