Monday, March 12, 2012

Spring break

Meillä on tää viikko lomaa lapsilla koulusta. Sää on ainakin sopiva: 27 C ja aurinkoista! Loma lähti hyvin käyntiin, sillä kuopus sai kutsun lähteä kaverinsa perheen kanssa six flags huvipuistoon! Ovat olleet siellä aamu ysistä alkaen eikä vieläkään näy kellon käydessä jo iltakahdeksaa.

Esikoinen sen sijaan vietti parituntisen kanssani paikallisessa ajokorttipuljussa DPS:ssa ja sai ajotestinsä suoritettua, ou jee! Nyt hän saa siis ajaa autoa ilman aikuista, priceless! Hän saa käyttöönsä meidän vanhan Volvon eli jossain vaiheessa meidän vanhempien pitäisi hankkia talouteemme vielä yksi auto. Olemme silmäilleet vähän Audi Q7:aa, mutta ei olla vielä kunnolla paneuduttu asiaan.

Mitään ihmeellistä emme ole suunnitelleet tälle viikolle. Isojen poikien koulu ja soitot ovat niin mehut vievää touhua, että he haluavat vaan chillata kotona, mikä sopii juuri reissusta palanneelle mamallekin enemmän kuin hyvin!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

No comments:

Post a Comment