Sunday, April 29, 2012

Terkkuja Suomesta!

Pääsin perille hyvin Ouluun tiistai-iltana. Kylläpä oli arktisen oloinen ilmasto!!! Jäätävää sumua, tihkusadetta ja paikotellen vielä luntakin. Kylmä! Aika iso ero Teksasin kevääseen... Tosin tämän viikon aikana lumet ovat saaneet kyytiä ja aurinkokin on näyttäytynyt parina päivänä. Kyllä se kesä sieltä tulee hiljalleen ;-).

Viikko on mennyt töitä tehdessä ja ystäviä tavatessa. Uusi asia on kämppisasunto ihan Oulun keskustassa. Olen vuokrannut huoneen itselleni kolmeksi kuukaudeksi (joista fyysisesti olen paikalla siis hyvin vähän), siihen saakka kun pääsemme omaan kotiimme kesäkuussa. On aivan ihana asua tässä kaiken hulinan keskellä, kun ei tarvitse koko ajan ajatella kulkemista kaupunkiin. Kämppiskin on oikein viehättävä nuori nainen, tosin emme ole viettäneet paljoa aikaa yhdessä, kun olemme kumpikin hieman menevää sorttia...

Nythän on sitten vappu tulossa. Olen viimeksi juhlinut vappua 11-vuotta sitten Suomessa ja silloinkin meidän pojat olivat niin pieniä, että sekin juhlinta taidettiin suorittaa ihan kotona vaan. Hulinaa on ollut havaittavissa jo koko viikonlopun ajan. Ihan huvittaa seurata tätä touhua. Meininkiä riittää. Ykskin ilta ohitsemme pyyhälsi linja-auto, joka oli täynnä jammaavia nuoria! Mikä lie teekkaribussi ;-)!

Hankintoja?
- Iittalan Teema-lautasia lisää. Uutena värinä kuvioihin tuli turkoosi. Aivan ihanan raikas ja keväinen väri! Nyt meillä on siis 2 tusinaa isoja lautasia ja pienempiä 16 kpl. Lahjaksi sain 2 ihanaa punaista tuikkua.

- Rippijuhliin tarjottavia. Keksejä, suklaata, salmiakkia ym.

- Marimekossa turkoosit "ihmehousut" varauksessa. Nämä kyseiset housut ovat LauRie-merkkiset ja niin kestävää sorttia, ettei niistä pääse eroon. Siitä nimitys ihmehousut.

- Lahjaksi sain hyvältä ystävältäni aivan upeat bling bling korvikset! Hurmaavat! Ne oli ostettu Kanarian saarilta

Nyt pitää nousta ylös, ulos ja lenkille! Päivä on täynnä ohjelmaa! Perjantai-iltana siirryn Helsinkiin vuorokaudeksi. Lento takaisin kotiin Pariisin kautta sunnuntaiaamuna.

No comments:

Post a Comment

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...