Friday, May 25, 2012

Shoppailua ja pakkailua, vol miljoona...

Se ois taas Suomeen lähtö vajaan parin viikon päästä, tällä kertaa koko kesäksi! Meitä lähtee eka satsissa minä, kuopus ja keskimmäinen. Esikoinen ja mies tulevat juhannukseksi, täällä olleen music campin jälkeen. Suomessa odottaa sitten melkein heti toinen rupeama, nimittäin Limingan musiikkileiri juhannuksen jälkeen. Ainakin ohjattua soittoa on luvassa, mikä on hyvä! Mies ja 2 isointa poikaa palaavat isänsä kanssa sitten kotiin heinäkuun lopulla jälleen kerran pakolliselle high School marching campille, mikä on 3,5 viikkoa pitkä. Mä teen töitä koko kesän omassa firmassani ja kotiin palaamme kuopuksen kanssa elokuun loppupuolella. Luvassa on monenlaista ohjelmaa: meidän pojan ja kahden kummilapsen rippijuhlat, konserttia ja mahdollisesti joku pikku matkakin Suomesta käsin. Mun aikani menee pääosin töitä tehdessä, mutta kyllähän sitä ehtii kesällä muutakin tehdä, kun on tällainen vikkelä luonne :-)! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 comments:

  1. Hui! Ihan tässä hengästyi kun luki teidän kesäsuunnnitelmia. Sinä olet alkanut tehdä hieman pidempää työmatkaa... ;o)

    ReplyDelete
  2. Kiireinen, mutta ihana kesa teilla tiedossa! Hyvaa matkaa ja nauttikaa Suomesta, me paastaan sinne vasta heinakuun lopulla. :-)

    ReplyDelete
  3. Hih joo varmaan maailman pisin työmatka mulla :-)! On tosiaan paljon kaikkea kivaa luvassa. Ollaan 2 kertaa oltu täällä teksasissa kesä ja se oli aika hurjaa! Niin kuuma! Suomessa paljon kivempi :-)!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...