Wednesday, June 13, 2012

Töissä Oulussa!

Työt ovat täydessä vauhdissa omalla vastaanotolla Oulussa. Mukavalta tuntuu. Teen yleishammaslääkärin hommia, kaikenlaista siivouksesta lähtien, kokonaisvaltaiseen suun hoitoon ja hyvään asiakaspalveluun kuitenkin keskittyen. Kesällä puhdistetaan ja valkaistaan paljon, mutta eihän ne hampaiden lohkeamiset ja kipeytymiset kysele aikaa eikä paikkaa... :D BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

7 comments:

 1. Minkäs niminen paikka tuo sinun oma vastaanottosi? jos saa udella :)

  ReplyDelete
 2. Toki saa! Koulukadun Hammaslääkärit ja Oulussa siis!

  ReplyDelete
 3. Haa empä olisi arvannut ihan heti, että hammaslääkärin vastaanottoa pidät! Hui, hammalääkärissä on tullut vietettyä nuorena oikomishoidoitojen (ja reikien :D) takia niiin paljon aikaa, että nykyään välttelen hammaslääkäriä mahdollisimman pitkään, hih ;D Hampaiden valkaisu kiinnostaisi, mutta se ei valitettavasti ole mitään halpaa hommaa :)

  ReplyDelete
 4. Hui, Hui... :-) Säännöllinen tarkastus, röntgenkuvat ja puhdistukset ovat homman juju! Laitanko valkaisuhintoja tulemaan sinulle?

  ReplyDelete
 5. Olen minä onneksi vuosi sitten käynyt tarkistuttamassa hampit, jolloin taas porattiin, mutta se olikin siihen asti elämäni mukavin hammaslääkärikäynti, kun poraamista tuskin huomasi! Mutta voithan sitä laittaa valkaisuhinnastoa tulemaan s-postiini lindaysdiaries@gmail.com, jos siihen vaikka joskus löytyisi rahaa! :)

  ReplyDelete
 6. Hei paljos teillä maksaa perus tarkastuskäynti + yhden reiän paikkaus?

  ReplyDelete
 7. Täällä yksi hammaslääkäripelkoinen lueskelee juttujasi.
  Tuntuu ihan pöhköltä pelätä hammaslääkäriä, mutta kun vaan pelkään. En edes muista milloin olen viimeksi käynyt, pitäisi kyllä mennä.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...