Tuesday, September 11, 2012

Homecoming tanssi hypetystä!

Syksyyn kuuluu high schooleissa ja yliopistoissa Homecoming. Sen ympärillä pyörii melkoinen hypetys ja bisnes! On paraati, football game, pep rally ja tanssiaiset.

Tänä vuonna homecoming on saanut uuden käänteen perheessämme. Joku senior tyttö oli pyytänyt esikoistamme tansseihin!!! Normaalisti poika pyytää tyttöä, mutta ajat ovat kai muuttuneet... :-)

Toinen poikamme oli nimitetty "homecoming court", mistä en nyt sit oo vielä ihan varma, mitä se tarkoittaa. On kuulemma menossa myös tyttöystävänsä kans tanssiaisiin.

Tämä tarkoittaa sitä, että pojat joutuvat tekemään näille tytöille "mums". Lisää updeittiä myöhemmin. Ollaan nimittäin miehen kans vielä vähän ulalla :-)! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 comments:

  1. Eipas muuta kuin askartelemaan "mumseja"! Ja saahan ne teidan pojatkin sitten "mumsinsa" tytoilta. Ihanaa tuo teidan ulalla olo, tuttu tunne taman saman asian puitteissa joidenkin vuosien takaa. Laitahan mumseista kuvaa kun valmiiksi tulevat... ;)

    ReplyDelete
  2. Menevät niitä mumsseja kuulemma tekemään porukalla lauantaina, joten ei tarvi kun antaa rahaa. Satanen kuulemma riittää!!! Kääk, sanon minä :D!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...