Sunday, September 9, 2012

Vuosisadan laukkuostos :D!

Mä näin viikko sitten Macy's-tavaratalossa uusia laukkuja. Jäi jotenkin mieleeni, joten eilen oli ostettava omaksi. Meet my new "Hello Kitty"!!!! Nää oli ihan siis aikuisille tarkoitettuja ja kuulemma möivät kuin häkä!! P.s. On mulla Hello Kitty rannekellokin :-)! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

7 comments:

 1. Oohhh ompa muikee... mä sit viikonloppu reissulla kotiutin LV:n perheeseen uuden ystävän Eva.
  -Hilla-

  ReplyDelete
 2. Oih! Onko sulla jo isokin "perhe" ;D?

  ReplyDelete
 3. Juu...muutama on tuonne hyllylle kerääntynyt ja pari lompakkoakin ;) Ensi keväänä ajattelin balleriinat laittaa tilaukseen.Naisellahan ei voi liikaa laukkuja tai kenkiä ;)
  -Hilla-

  ReplyDelete
 4. Uu-la-laa, mikä laukku : ) Nuorempi E:kin kävi sitä tiirailemassa. Teikäläinen se kyllä osaa yllättää!

  ReplyDelete
 5. Laukkuja ja kenkiä ei todellakaan ole milloinkaan liikaa!!! Meidän kuopus kerran ihmetteli, että kenen oikein nämä laukut on, joita on ympäri huushollia :D?

  Tiina ja E: kummitäti yllättää :-)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieno laukku:)

   Mun poika kysyi juuri eilen kun lähdettiin kaupungille ja latasin käsilaukkuni pyörän koriin että "äiti taas uus laukku, miksi niitä täytyy olla niin paljon?"

   Mä voisin kyllä myös käyttää Hello Kittyä, yksi laukku onkin mutta tytöt ovat sen jo omineet...

   Delete
 6. Hih, kiitos! Joo, pojat eivät varmasti ymmärrä tätä laukkujen ym paljoutta... Niinhän siinä varmasti kävisi, että tytöt kaappaisivat Kittyt itselleen! Myöhemmin varmaan monet muutkin jutut...

  ReplyDelete