Tuesday, October 16, 2012

Kiirusta Oulussa!

Sunnuntaiaamuna lähdin taas Suomen tourneelle! Chicagon kautta American Airlinesilla Helsinkiin, jossa vietin "Helsingin perheeni" luona päivän. Illalla saavuin Ouluun kotiimme, jossa asustelemmekin nyt uuden kokoonpanon kesken. Vuokrasimme nimittäin kotimme kahdelle reippaalle opiskelijatytölle kouluvuodeksi. Oltiin sovittu, että minä saan aina tarvittaessa vierailla täällä :-D! Sulassa sovussa ainakin vielä, tosin ei tässä olla oltu kuin vuorokausi yhdessä ja sekin meni suurilta osin töissä, lol!

Tää on tätä: pyörällä sateessa viimassa töihin ja jokapaikkaan! Onneks en oo tehty sokerista ja varusteitakin löytyy kivasti: gapin raitakumpparit ja Marimekon sadeviitta. Huoh, tulis edes lumi ja loppus tuo vihvominen!!!

AA (siis lentoyhtiö, ei se toinen...) yllätti kivalla pikku jutulla: Helsingin lento lähti yli 2 tuntia myöhässä ja tänään tuli email, että olivat laittaneet mun lentotilille ylimääräiset 5000 mailia! Pieni, mutta piristävä ele, varsinkin kun mun seuraavan lentopalkinnon saavuttamisesta puuttui juuri tuo määrä!!!

Elossa siis ollaan ja paljon on taas ohjelmaa suunnitteilla!

P.s. Kävin tänään mielenkiintoisella Botox-luennolla!

4 comments:

 1. moi!!
  Teretulemas Härmään... vettä on satanut joka hit...n päivä... ja varmaan sataa viel pitkään ainakin täällä E-Suomessa. Meillä (minä+pikku mies) oli tarkoitus tulla tänään Ouluun mut tuli pikku esteitä mut laitahan Oulusta kuvia <3
  -Hilla

  ReplyDelete
 2. Sä olet kyllä niin onnekas kun pääset matkustelemaan työjutuissa Suomeen:) MitäBotoxista luennoitiin, aletaanko sitä nyt iskemään huuliin khammaskiven poiston ohessa?

  ReplyDelete
 3. Hilla: on ihana olla täällä! Nyt ollut pari päivää aurinkoista ja huh kuin kaunista!

  Sissi: ei aleta vielä iskemään sitä botoxia ryppyjenpoistamistarkoituksessa! Lähinnä sitä on kokeiltu hyvin tuloksin purentalihaksiin ja leukaniveliin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luinkin tällä viikolla botoxin rentouttavasta vaikutuksesta niska ja selkälihaksiin pistettäessä. Aika mielenkiintoista. Miten se sitten toimii purentalihaksissa ja leukanivelissä????

   Delete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...