Thursday, November 1, 2012

Teksasin ilmasto parhaimmillaan!

Meitä hellitään tällä hetkellä säiden suhteen! Elokuun hullut helteet ovat vain muisto. Tilalla mukavaa aurinkoista keliä ja viileitä öitä! Avoautolla huruuttelua, spasta nauttimista. Tällaista voisi olla aina (mutta ei ole :D)!

5 comments:

 1. Milloin siellä ei voi ajella avoautolla:D Onko sielläkin välillä niin kylmä että tarvitaan toppatakkia? Kerro vähän millaiset sääolosuhteet siellä on vuoden ympäri, vai onko aina hellettä...

  ReplyDelete
 2. Täällä on lyhyehkö talvi, noin marraskuusta helmikuuhun. Silloin voi olla kylmä, jopa lunta voi tulla. Yleensä kuitenkin vain yhtenä päivänä :-). Toisaalta, nyt on siis se "talvi" meneillään ja tosi ihanat päivälämpötilat! Kesällä on taas liian kuuma eikä voi kuvitellakaan ajaa avoautolla kuumuuden taka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuntuu hassulta ajatukselta että jossain on liian kuuma avoautolla ajelulla, täällä kun on jotakin viisi astetta tällä hetkellä:) Teillä on siellä ihanat oltavat!

   Delete
 3. Hei...se DALLAS alakaa tännään :) Onneksi saa katsoa ensimmäisen jakson ihan rauhassa ku mieheni ei ole naureskelemassa mulle ja kuittaile 1980-luvusta... Joten klo21 sohva kutsuu..
  -Hilla

  ReplyDelete
 4. Juu kyllä tää ilmasto tuiskun ja lumen voittaa :-)!

  Hilla: ehdottomasti kannattaa katsoa se Dallas!!!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...