Thursday, November 22, 2012

Thanksgiving break

Meillä on ollut tämä viikko lomaa koulusta, pojilla siis. Ollaan hengattu pääasiassa vaan kotona. Katsottu leffoja ja otettu rennosti. Poikien kavereita on pyörähtänyt tässä kylässä ja mä oon käyny välillä shoppailemassa joululahjoja.

Tänään meidät oli kutsuttu ystävien luo kylään juhlimaan kiitospäivää. Heillä oli siellä koko suku paikalla ja upeet tarjottavat! Jokainen vei jotain ruokaa tullessaan ja näin saatiin helposti pöytä koreaksi!

Illan päälle pelattiin noppapeliä rahasta ja meidän pojat esiintyivät. Oli tosi mukavaa!!! Tykkään näistä amerikkalaisista, kun niihin on niin helppo tutustua ja ovat niin rentoja!

Huomenna juhlat jatkuvat kuopuksen synttäreillä, joita vietetään illalla täällä kotona. Su lentokone lähtee taas Suomeen Lontoon kautta...


3 comments:

 1. Mita herkkuja! Siella taitaa olla aika tavallista etta isompiin sukukekkereihin jaetaan vahan vastuuta ruuanlaiton suhteen:) Mun pitaisi nyt suunnitella meidan naisenpaivien porukan pikkujouluja mutten ole paassyt edes ruokalistaan asti. Mukavaa marraskuun loppua sinulle!

  ReplyDelete
 2. Onpa ollut pöytä koreana:) Tervetuloa taas Suomeen.

  ReplyDelete
 3. Joo, usein jokainen tuo jotain, mikä on todella mukava juttu! Ei käy kenellekään liian rasittavaksi!

  Kiitos, tulossa ollaan!!!

  ReplyDelete