Wednesday, December 12, 2012

17-vuotissynttärit ja lisää joulukoristeita

Meidän esikoisellemme sattui tänä vuonna cool syntymäpäivä: 12/12/12! 17 vuotta tuli täyteen, waude, miten nopeasti se on mennytkään! Hän syntyi La Jollassa Kaliforniassa ja oli vain 8 kk, kun muutimme takaisin Suomeen.

Missä mennään tällä hetkellä? Hän on junior high schoolissa eli toiseksi viimeinen vuosi on menossa. Hän käy IB-linjaa ja soittaa melkoisen menestyksekkäästi edelleen klarinettia koulun marching bandissa/sinfoniaorkesterin honor bandissa. Koulu vie melkein kaiken ajan. Viikonloppuisin eli käytännössä lauantaisin hän hengailee kavereidensa ja nykyään myös tyttöystävänsä kanssa. Hän on edelleen tosi rauhallinen ja hyväntuulinen, omaa myöskin erinomaisen huumorintajun.

Tämä syntymäpäivä enteilee myös joulua ja niinpä ollaan tänään kaivettu esiin kuusi ja muita koristeita. Tällaisen ison huushollin koristeleminen vie aikaa, joten olen nyt tehnyt sitä erissä...

3 comments:

  1. Onnea synttarisankarille ja upea kuusi teilla! Me ajelimme Floridassa omakotitaloja katselemaan, silla oli mukava ihailla upeita joulukoristeita talojen ulkopuolella. Hienoja kransseja ja tunnelmallisia valosarjoja nakyi joka talossa.

    ReplyDelete
  2. taalla hollannissa on tapana toivottaa hyvaa syntymapaivaa myos paivansankarin vanhemmille ja sisaruksille joten hyvaa syntymapaivaa teidan perheelle. Anna taytti kuusi vuotta 11.12. joten kuusi ja joulukoristeet olivat meillakin synttarien koristeina. Kouluun Anna vei perinteiset joulun herkkupussit, taalla kouluun viedaan herkkuja omalle luokalle ja opettajalle syntymapaivana:)Upea joulukkusi, wow. Meilla on tana vuonna tosi pieni kuusi mutta kelpasi tytoille;)

    ReplyDelete
  3. Onnea esikoiselle ja oih miten upea kuusi!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...