Thursday, December 27, 2012

Jouluntaikaa

Meillä oli ihana joulu, poikkeuksellisesti ihan vain oman perheen kesken. Useinhan meillä on ollut vieraita Suomesta. Kyllähän sitä tunnelmaan päästään tälläkin sakilla, kun meitä on 5 henkeä.

Eka kuvassa esikoinen esittelee tyttökaveriltaan lahjaksi saamaansa klarinettikrakaa! Hauska!

Kuopuksemme oli niin täpinöissään joulusta. Hän kirjoitteli meille lahjaksi "kuponkeja", jotka oikeuttavat tiettyihin juttuihin. Toinen oli niin hellyttävä! Hän sanoi, että Tämä on antamisen juhla, ei saamisen!

Joulupäivänä saimme sitten lumen, mikä on aika harvinaista täällä, varsinkin jouluna! Tuli heti paljon jouluisempi fiilis. Olemme myös lämmittäneet poreallasta ulkona monena iltana, vähän niinkuin saunan tilalta.
4 comments:

 1. Ihanaa kun saitte lunta jouluksi! Oih, lammin poreallas kuulostaa kylla mahtavalta. Meille tulee sitten joskus remontin myota kotiin (sisalle) seka sauna etta poreallas, mutta toistaiseksi molemmat puuttuvat. Onneksi viereisessa uimahallissa on hyva sauna, joten sinne voi menna nautiskelemaan todellisesta lammosta. :-)

  ReplyDelete
 2. Joo olihan se erikoinen ajoitus lumelle :-)! Poreamme ja sauna kuulostavat ihanilta... Odotan innolla teidän remppakuulumisia!

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia!
  Olen ymmärtänyt, että olette miehesi kanssa täysin suomenkielisiä, joten jäin miettimään, että mitä kieltä poikanne puhuvat kanssanne? :)Tuli mieleen tuosta kuopuksesi englanniksi kirjoitetuista kupungeista :)

  ReplyDelete
 4. Juu suomenkielisiä ollaan ja pojat ovat myös kaksikielisiä. Englanti on kuitenkin vahvempi kieli, kun ympäristö, koulu ja kaikki kaverit puhuvat sitä. Kuopus ei oikein osaa kirjoittaa suomea eikä suostu sitä hirveästi puhumaankaan. Ymmärtää kyllä kaiken ja puhuu halutessaan :-)!

  ReplyDelete