Wednesday, January 30, 2013

Mulberry for Target

Se hyvä puoli tossa vaatehuoneen siivoamisessa oli, että sieltä löytyi joitakin "uusia" tuotteita... Siis kampetta, joissa oli vielä tagsit paikoillaan *noloa*. Mutta siis tietty kiva, kun saa ne nyt käyttöön!

Eräs näistä oli Mulberry for Target pikkulaukku, joita Target (paikallinen Anttila) möi joskus menneinä vuosina. Ne oli tosi kivoja laukkuja, mutta multa "anastettiin" Suomen matkalla se iso laukku. Toisin sanoen mun sydänystävä ihastui siihen niin, että annoin sen hänelle vaihtarina ihanaan hiuslisäkkeeseen. Hän kun ei sitä lisäkettä tarvinnut, kun oma tukka on paksu ku mikä ja ulottuu pyllyyn saakka!!!

3 comments:

 1. Wow, en tiennytkään, että Targetilla on ollut Mulberry-kampanja... Minua harmittaa, että missasin sen Missoni Home yhteistyön aikoinaan. Pidän muuten Targetista tosi paljon, Floridassa ostelin sieltä kaikennäköistä joulukoristeista aina poikien huoneiden sisustusjuttuihin saakka. Target on vähän siistimpi kuin Walmart, tosin Walmartkin on suosikkejani.

  Oih, tulipa USA-kaipuu tätä kirjoittaessa...

  ReplyDelete
 2. Tosi hyvän näköinen löytö kaapin perukoilta;)

  ReplyDelete
 3. Paula: jep, Targetissa oli toi kampanja ehkä 2010-2011? Ihania laukkuja oli tarjolla! Mäkin tykkään Targetista, Walmart ei kuulu mun suosikkeihin lainkaan :-)!

  Champagne: Eikö :-)? Joskus sitä tekee parhaimmat löydöt omasta kaapista...

  ReplyDelete