Tuesday, January 15, 2013

Uusia maksutapoja kaupoissa!

Olin yks päivä American Eaglella ostamassa pojille paitoja. Kassalla oli tällainen kummajainen: Google wallet vai paypal? Google kukkarosta en oo kuullutkaan, mutta paypalia käytän tosi paljon, kun teen netissä ostoksia. Sehän on tosi turvallinen ja tykkään, kun mun ei tarvitse kaivella mitään maksukortteja esille, kun ne ovat jo siellä paypalin muistissa!

Kuitithan täällä jo mailataan monessa kaupassa antamaasi emailiosoitteeseen. Siitä tykkään aivan hirveästi, sillä kuitit laukussa on rasittavia sekä aina se tarvittava kuitti hukassa, jos tarvitset sitä esim. tuotteen palautukseen.

4 comments:

 1. Haluaisin myös itse kuitit sähköpostiin, ärsyttää se lippulappusten säilöminen :/

  PayPal on kätevä, ihmettelen vain, että täkäläisiin verkkokauppoihin se ei käy.

  ReplyDelete
 2. Kuiteissa on myöskin pienenpieni vaara, että niistä voidaan varastaa identiteetti! Joskus ainakin mun kuiteissa näkyy ihan koko nimi ja jopa kortin numero, vaikka yleensähän se ei näy kokonaan.

  ReplyDelete
 3. Joo kylla aika on muuttunut ja tekniikka kehittynyt ihan muutamassa vuodessa, mutta kylla yha edelleen taalla nakee ihmisia, jotka kaivavat ostostiskilla sen sekkivihkonsa esiin ja alkavat kiiiirjoittttaaaa sekkia, oi etta, saadaankohan niita sekkivihkoja taalta ikina pois.

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Lol, näin on!!! Shekit rulettaa tässä maassa!!! Itse käytän niitä kahteen tarkoitukseen (mihin ovat käteviä): poikien soittotuntien maksuun opettajille eli lapsi vie sen shekin kouluun sekä korjaajille, jotka käyvät fiksaamassa kotona jotain. Meillä kävi maanantaina pari hemmoo korjaamassa autotallin oven ja maksuksi oli kätevä kirjoittaa shekki. Suomessa asia kyllä hoituu laskulla. Täällä ei samanlaisia laskuja harrasteta. Jotkut asiat ovat edellä täällä mut noi pankkiasiat auttamattomasti aataminaikuisia...

  ReplyDelete