Sunday, March 17, 2013

Disney Worldissa

Vietimme ekan päivän Orlandossa Disneyn Magic Kingdomissa, mikä on se alkuperäinen vuonna 1971 perustettu puisto. Se on mielestäni paras ja sopii kaikenikäisille, toki kannattaa mukana olla ripaus lapsenmielisyyttä ja positiivisuutta.

Vietimme puistossa n 10 tuntia, jonka aikana tuli käveltyä ihan järkyt määrät. Sää oli mitä parhain eli n 23 astetta, ei kuuma eikä kylmäkään. Jonoja on joka paikassa aina, mutta hyödynsimme suosituimpiin kohteisiin "fast pass"- palvelua eli kävimme etukäteen leimaamassa lippumme sellaisessa laitteessa, joka antoi kyseisen "passin". Siinä luki kellonaika, jolloin kohteeseen voi palata ja näin pääsi sisään miltei jonottamatta. Todella kätevää! Itse muistan ne kauhean pitkät, tunninkin, jonotukset ennen vanhaan Kaliforniassa Disneylandissa. Yhtäaikaa ei voinut kuitenkaan olla kuin korkeintaan kaksi passia vetämässä.

Kävimme vuoristoradoissa, Mikki Hiirtä tapaamassa, Nalle Puhin maailmassa, Merirosvojen seikkailulla, kummitustalossa ym ym. Välillä herkuttelimme. Ilta huipentui upeeseen paraatiin ja ilotulituksiin.

Lippujen hinnat ovat kalliit. Me otimme liput kahdeksi päiväksi viidelle hengelle ja maksoimme niistä veroineen n 1000 dollaria eli 800 euroa. Siihen ei sisälly siis muuta kuin sisäänpääsymaksu. Oli kylläkin sen arvoista :-)!

4 comments:

 1. Onpas tuttuja maisemia! Haluan tuonne uudestaan!

  ReplyDelete
 2. Sinne vois mennä vaikka kuin monta kertaa :-)!

  ReplyDelete
 3. Voi tuo paikka olisi pikkumiehen mieleen ;) no me ollaan Luostolla lystin pidossa ja Oulun kautta takas kotia...pakkaa muuttolaatikoita. Hauskaa lomaa..
  -Hilla

  ReplyDelete
 4. Hilla: oletteko te nyt oikeasti muuttamassa Ouluun? Onpa kiva, jos näin on :-)!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...