Tuesday, March 26, 2013

Ystävättären baby showerit

Läheinen amerikkalainen ystävättäreni saa kolmannen lapsensa piakkoin ja halusin järjestää hänelle baby showerit meillä kotona. Meidän kuopus on samassa koulussa kun hänen poikansa, joten vieraslista koostui meidän yhteisistä ystävistä ala-asteelta.

Kutsut olivat nyyttärit. Itse olin tehnyt suomalaisen mansikkavadelmakakun, joka olikin heidän mieleensä! Amerikan kakut ovat näyttäviä, mutta pahoja. Mun kakku ei ollut niin upea ulkoisesti, mutta oikein hyvä maultaan!

M sai ihania lahjoja ja meillä oli muutenkin tosi hauskaa! Itsellekin on järjestetty kaikista kolmesta vauvakutsut ja onhan ne mukavat tulevalle äidille!

2 comments:

  1. Babyshowerit ovat kylla ihania! Itse en aluksi lammennyt oikein ajatukselle omista babyshowereista, mutta host-Mom sai minut ylipuhuttua, etta se on "American tradition" jota en voi jattaa valiin :D

    ReplyDelete
  2. Aivan! Täällä kun ei oo mitään äitiyspakkauksia, niin lahjat todellakin tulevat tarpeeseen varsinkin ensimmäisen vauvan kanssa, kun pitää kaikki hankkia! Ja onhan se kiva, kun äitiäkin vähän hehkutetaan siinä sivussa :-)!

    ReplyDelete