Sunday, September 22, 2013

Viikonlopun tapahtumia

Meillä on ollut melko kiireinen viikonloppu. Siihen on kuulunut normi zumbat ja pilatekset, joiden lisäksi meillä oli suominaisten bailut lauantai-iltana erään suomalaisen rouvan kotona sekä tänään kirkkomme kappelineuvoston kokous meillä.

Ilmat ovat viilentyneet ja nyt voi ulkoilustakin nauttia erilailla, kun lämpötilat alkavat kolmosella, jopa kakkosella! Aamuisin on ollut suorastaan vilu, kun on ollut alle 20 C! Huh, kaikkea sitä tuleekin sanottua ääneen näin teksasissa asuvana... Täällä kuumuus on nimittäin saanut ihan uuden käsitteen. Se on mielestäni ällöttävää, kun ulkona on aina vain taju helle!

Seuraava suomen matkakin on sitten jo tilattu. Lennän su 13.10. uudella American Airlinesin koneella (jossa wifi, jei!) Lontoon kautta ja paluu halloweeniksi kotiin juhlimaan. 


5 comments:

 1. Minä ainakin tykkään siitä, että meillä suomessa on 4 vuodenaikaa. Vielä jos talvella olisi valoisaa niin olisi ihan superia.

  ReplyDelete
 2. Jos vain haluat, niin voidaan vaihtaa asuinpaikkaa -- Helsingissä tänään +8C ja nyt viiden aikaan iltapäivällä meni niin pilveen, että piti pistää sisällä täysi valaistus päälle :) Minä niiiii-iiiin mielelläni asuisin ja eläisin ikuisessa kesässä (jonka pääsinkin kokemaan viiden vuoden ajaksi Floridaan, joten tiedän mitä sekin on :)

  ReplyDelete
 3. Huhhuh, ei olisi mun paikka asua, jos tuollaisia hellelukemia ;-)
  Mutta kivaa aina lueskella kuulumisia sieltä.

  ReplyDelete
 4. Joo on tää kuumuus aika rasittavaa, silloin varsinkin, kun menee neljässäkympissä lukemat! Mulle kivaa vaihtelua tuovat kuitenkin suomen matkat... Ja onhan täälläkin jonkinlaiset vuodenajat: kuumaa ja ei ihan niin kuumaa :-)!

  ReplyDelete
 5. Floridassakin on edelleen todella lämmin, mutta olen niin nauttinut. Nyt tankataan lämpöä, että jaksaa talven Mainessä:)
  (Ja jee, kommentointi onnistuu tietsikan kautta!)

  ReplyDelete