Saturday, November 9, 2013

Koti joulukuntoon, vol 1

Meillä on niin paljon joulukoristeita, että niitä on laitettava osissa, huoh :-)! Eilen siivouspäivän yhteydessä vaihdoin kaikki oranssit, turkoosit ja siniset punaiseen. Tähän on helppo ruveta rakentamaan winter wonderlandia hiljalleen...

Minusta joulukoristeet koostuvat perinteistä. Perheessä täytyy olla niitä samoja juttuja vuodesta toiseen, joka vuosi voi hankkia jotain pientä uutta, jos haluaa. Meillä tulee lähinnä kuuseen uusia palloja lapsilta. Täällä on nimittäin tapana tehdä ns. sen vuoden joulupalloja esim koulussa ja harrastuksissa! Aika kiva tapa, niihin liittyy ihania muistoja!


5 comments:

 1. Vau, teillä on niin ihanan jouluisen näköistä jo nyt!

  ReplyDelete
 2. Ihanat punaiset seinät jo valmiiksi - ja olen samaa mieltä Sissin kanssa - jo nyt on ihan jouluisen näköistä!

  ReplyDelete
 3. Punainen on kylla niin joulun vari. Minullakin vaihtuu sohvalla tyynyt valkoisen ja punaisen vareihin ja poytaliinat ja vaasit..... muttei kuitenkaan viela. Jos nyt ensin ihan keskittyisi purkamaan tavarat laatikoista. :)

  ReplyDelete
 4. Joo kyllähän se punainen tekee jo jouluisen näköistä, mutta kyllä meille on tulossa vielä paaaaljon oikeita joulukoristeitakin :-)!

  ReplyDelete
 5. Kaunista! Olisin voinut tuoda Floridasta mukanani matkalaukullisen amerikkalaisia joulukoristeita, niin paljon löysin kaikkea ihanaa. Tällä kertaa tosin muut jutut täyttivät kassit ja koristeet saivat jäädä...

  ReplyDelete