Wednesday, December 11, 2013

Nihkeä kotiinpaluu

Pääsin lopulta kotiin lauantaina, vaikkakin usean tunnin myöhässä ja missasin Finnish American Business Guildin pippalot, joissa esikoiseni sai killalta stipendin. Harmi, mutta olin vain iloinen päästessäni kotiin. Olin henkisesti ja fyysisesti varautunut yöpymään Lontoossa...

Dallas on ollut torstaista asti jään ja lumen vallassa. Tänne se ei sovi, sillä kaikki menee sekaisin. Ihmiset eivät osaa ajaa liukkailla eikä autoissa ole talvirenkaita = hengenvaarallista! Kolareita ja peräänajoja vaikka muille jakaa... Me yritimme lauantaina päästä omaan autotalliin 40 minuuttia kentältä tullesamme! Koulut olivat kiinni sekä perjantaina että maanantaina.

Eilen meillä oli suomalaisten leipomistalkoot ja tänään kävi siivooja. Joulutunnelmaan ollaan siis hyvin pääsemässä!

Mieheni ja suomalainen naapurimme raivaavat reittiä garageen selväksi jäältä...

Toin Suomesta Balmuirin kynttilöitä, upeita!

6 comments:

 1. Kiva etta paasit kotiin vaikka vahan myohassa. Saa on ollut aika hurjaa ja tiedan mita se on kun Texasissa tulee lunta tai sataa jaatavaa alijaahtynytta vetta (olen asunut San Antoniossa 1,5v). Ihania nuo kynttilat. Mina yritan kovasti paasta jouluun kiinni. Koristeet on viela laatikoissa. Pihapensaissa jo kuitenkin valot. Pikkuhiljaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo Teksasin talvi on ihan oma lajinsa :-)! Vieläkin on lunta, yleensä se sulaa päivässä! - Kyllä se joulu sieltä vähemmälläkin hössötyksellä tulee eli ihan rauhassa vain!

   Delete
 2. Ilmeisesti sitä ei ymmärrä ennenkuin sen siellä kokee. Tuo jää/lumi-aika on kai niin lyhyt ettei talvirengasbisnes kannattaisi? Näin suomen talveen tottuneena on tosi vaikea hahmottaa ongelmaa,kun itse tätä ei pidä yhtään minään. Toki tuntuu että suomalaisetkin talvi "yllättää" joka vuosi... ;o)
  Mutta ikävää,että kotiinpaluu oli niin vaikeakulkuista.

  ReplyDelete
 3. Joo tätä ei yleensä kestä kuin päivän pari, että ei taitaisi rengasbisnes kannattaa :-)! Mäkihän tulin juuri Suomesta ja oon oululaisena aika sissi, mitä talvikeleihin tulee. Mut kyllä täällä on ollut nyt paikoitellen liukasta ja johtuu juuri siitä, että kesärenkailla mennään! Tiet ovat ihan jäässä, puita ja uima-altaita menee jään takia pilalle ym. Texas on vaan rakennettu hotteja ilmoja silmällä pitäen!

  ReplyDelete
 4. Ostin samaisia kynttilöitä torstaina Balmuirin ystävämyynnistä 1 eur / kpl.
  Tosi kivoja ovat, annan osan joululahjoiksi.
  Ankeat kelit on täällä Oulussakin, sillä pakkaset ja suojasää vaihtelevat. On välillä kamalan liukasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, mä olisin kyllä ostanut tosi monta eurolla! Ovat nimittäin arvokkaita, mutta upeita! En aio niitä polttaa... Joo, tiedossa on tuo Oulun liukkaus :-)!

   Delete