Sunday, December 1, 2013

Terkkuja Oulusta!

Taas nämä päivät hurahtavat nopeasti! Tällä reissulla en ehdi ihan hirveästi tehdä muuta kuin töitä... Pikku ohjelmaa on kuitenkin ujutettu sopiviin väleihin.

Eilen meillä oli tyttöjen pikkujoulut kotona. 8 ystävää koolla, naurua ja iloista jutustelua! Ihanaa <3! 

Tänään on sitten menty kahden tunnin sykleissä. Kaksi tuntia yhdessä paikassa, taas menoks ja sama toistui koko päivän. Tulipahan hoidettua monta hommaa ja ystävää :-)!

Ilta huipentui sydänystäväni antamaan joululahjaan, joka oli Saara Aallon talvikonsertti Madetojan salilla! Aivan käsittämättömän hieno kokemus! Suosittelen hänen konserttiaan kaikille, Saara on uskomaton show nainen ja upea ilmestys hienoine äänineen. Lauloi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, kiinaksi, ranskaksi ja espanjaksi. 

Huomenna meno jatkuu ja perjantainahan hyppään jo Helsingin koneeseen ja lauantaiaamuna Lontoon kautta Dallasiin!

Pöytä on katettu!

Pyörä sai nastarenkaat!

Marimekon upeat jouluastiat!

6 comments:

 1. Moikkelis..
  Hyvältä kuulostaa ohjelma Oulusa.. Ei muuta kuin nauti <3
  Valoa ja iloa päiviisi.
  -Hilla
  pss... lähdimme pojun kans Hki.in hiukan irrottelemaan...tuntui että seinät kaatui päälle :( Pikkusys majoittaa muutamaksi päiväksi. Nyt vaan Stokkan joulu-ikkunaa vahtaa ja välillä Starbuck`s hyvää kahavia..ja tietty laatuaikaa itselle kampaaja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hilla! Ihanaa on ollut taas täällä, kyllä nautin kaikesta tästä erilaisuudesta! Hauskaa Hesan keikkaa myös teille!

   Delete
 2. Sulla menee kyllä lujaa:D Olen aina ajatellut että itse oon aika kova touhuamaan mutta sinä oot kyllä mahdoton:D Me ilmeisesti teemme nyt pikapuoliin puolen vuoden visiitin sinne Ouluun ennen Sunnyvalea:)

  Mukavaa lentomatkaa sinulle!

  ReplyDelete
 3. Ei oo todellista!!! Ouluun? Koska tuutte? Mä tuun seuraavan kerran tammikuun lopussa! Tavataan kyllä sit täällä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se olisi kyllä mahtavaa, tavata:)

   En tiedä ihan tarkkaan milloin, niin nopeasti kuin mahdollista, miehen uusi big boss tulee huomenna jenkeistä tänne Berliiniin ja miitinki on iltapäivällä niin tiedän sitten toivottavasti sen jälkeen enemmän:) Mies tekis töitä sitten Oulusta käsin visakäsittelyajan, toinen mahdollisuus on että asutaan kolme kuukautta kerrallaan jenkeissä ja käytäisiin välissä jossakin muualla mutta mä ihastuin enemmän tähän Suomen visiitti-ajatukseen. Mun pojilla ei olisi pitkä väli matkustella Oulun ja Porin väliä ;)

   Delete
 4. Ymmärrän, että äidin sydän haluaa omien poikien lähelle. Oulu on ihana kaupunki, kun sen osaa oikein ottaa. Mehän asumme tässä torinrannassa, keskustassa. Aivan ihana paikka, kun kaikki on lähellä ja etenkin meri!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...