Saturday, January 25, 2014

Marimekkoa Dillard'silta hamstraamassa!

Oon jo pitkään tiiraillut Marimekon petivehkeitä dillardsilla... Ne ovat olleet vaan normaalihintaisia, joten en ole vielä innostunut niitä ostamaan. Yks päivä ne olivat kuitenkin puoleen hintaan ja sitten tuli kaupat minunkin kanssa :-)! Alakuvassa näkyy, mitkä lähtivät mukaani ja edelleen suomen kotiin ens viikolla!

7 comments:

 1. Kivat lakanat. Meilla ei Dillardsia ole mutta Crates and Barrels myy Marimekon petivaatteita. Mina kanssa kyttaan alennusmyynteja ja olen sielta pari poytaliinaa ostanut seka satiiniset lakanasetit Noitarumpu kuosilla. Odottelen seuraavaa kunnon alea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkin on crate and barrel ja jopa outlettkin, josta tekee joskus mahtavia Marimekon löytöjä. Täällä Amerikassa marimekolla on monesti eri valikoima, ainakin sisustustuotteissa!

   Delete
 2. Vitsit tykkään noista pinkkivalkoisista lokki-jutskista. Hitsi, oliskohan meillä Dillarsia... Täytyy googlettaa!

  ReplyDelete
 3. Hannis, musta tuntuu että siellä teilläkin on! Nyt to-la on vielä ylimääräinen 30% hinnoista pois, siis alehinnoista. Käyhän tsekkaamassa!

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkistä. Pitääpä kipaista Dillardsille. Eiköhän niitä vielä ole. Nämä värikkäät tekstiilit kun näyttäisivät olevan vähän vieraita periamerikkalaisille. Ainakin mun Unikko pöytäliina yleensä herättää hämmennystä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen, että se on just näin! Ihailevat Marimekkoa meillä, mutta eivät varmasti ostaisi sitä itselleen :-)!

   Delete
  2. Luulen, että se on just näin! Ihailevat Marimekkoa meillä, mutta eivät varmasti ostaisi sitä itselleen :-)!

   Delete