Monday, February 3, 2014

Reissun päällä ehtii paljon

Täällä Oulussa ei käy aika pitkäksi. Tietysti työt vievät suurimman osan ajastani ja siinä välissä yritän tehdä kaikkea kivaa. Nyt viikonloppuna olenkin ehtinyt tehdä monenlaista hommaa, vaikka olen töissäkin ollut.

Lauantai-iltana olimme ulkona syömässä isolla porukalla. Täällä Oulussa on sellainen ihana ravintola kuin Istanbul, joka tarjoilee turkkilaista gourmet ruokaa. Suurin osa parhaimmista ystävistäni oli paikalla, parilla oli miehetkin mukana. Oli tosi tosi hauskaa. Suosittelen tekemään kyseiseen ravintolaan pöytävarauksen viikonloppuna, sillä ovella kävi koko ajan porukkaa, jotka eivät mahtuneet sisään.

Eilen sain ujutettua päivääni myös monta tapahtumaa. Oli aamupalatreffit sukulaisten kanssa, kävin tekemässä vastaanotollani pari hampaidenvalkaisua, porukalla zumbasimme Hukassa, kävimme leffassa katsomassa Ainoat Oikeat (ihana!) ja vielä illan päätteeksi treffasin kurssikaverini. Kyllä sitä ehtii, kun on kerrankin yksin liikenteessä :-)!

Perjantai-illan herkku hoitajani kanssa: kotipizzan kotzone pizza!

Oulun tori on hieman talvisempi kuin kesällä!

Leffaeväät

Marimekon uutuuksia


3 comments:

  1. Ihastelin myös tuota mustapohjaista Unikko-kangasta! Sulle on tunnustus blogissani : )

    ReplyDelete
  2. Heipskukkuu! Olin laittanut numerosi muistiin mutta se näköjään hävisi liittymän vaihdon myötä, laitatko minulle uudestaan numerosi;) Joko sinne mun blogin kommenttiboksiin tai emailiin: treschickonijntjes@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Aah, tuo Kotzone näyttää herkulliselta!

    ReplyDelete