Sunday, February 9, 2014

Viimeinen päivä Oulussa!

Nopeasti on mennyt taas pariviikkoinen, huomenna lennot Oul-Hel-Jfk-Ord-Dfw ja kotona siis maanantai-iltana myöhään. On ollut antoisaa, kotiinpalu kuitenkin kutkuttaa mielessä! Jos ei koskaan lähde kotoaan pois, ei voi kokea sitä ihanaa kotiinpaluun tunnetta!

Visiittini on ollut työpainotteinen. Olen kuitenkin ehtinyt aina jotain pientä hommailla. Nyt viikonloppuna olemme viettäneet lapsuudenystävieni kanssa aikaa yhdessä käyden ulkona syömässä, teatterissa ja baarissa. Akut ovat taas ladatut :-)!

Ilmat ovat olleet suotuisat. Minähän kuljen joka paikkaan pyörällä, mihin on täällä Oulussa mahtavat mahdollisuudet. Hukassa olen käynyt kavereiden kanssa pari kertaa tanssahtelemassa. 

Palaan Ouluun tosi pian, hiihtolomaksi, ja saan todennäköisesti seurakseni mieheni ja meidän innokkaan 11-vuotiaan!!!

Kodin ympäristöä aamutuimaan 

Ripaus keväistä pinkkiä sisustuksessa1 comment:

  1. Täällä tosiaan on hyvät pyöräilymahdollisuudet, odottelenkin innolla meidän muuttokuormaa ja pyöriä:)Toivottavasti ehditään hiihtolomalla tapaamaan kun tällä kertaa sattui joku vatsapöpö väärään aamuun:) Mun pojat ovat täällä myös koko hiihtoloman, saa nähdä mitä tykkäävät Oulusta kun eivät koskaan ole käyneet:)

    Sinulla on taas pitkä matka edessä, Hyvää matkaa!

    ReplyDelete