Tuesday, March 18, 2014

Teksasissa elävänä ja uusia kevätvärejä sisustuksessa

Kotona ollaan taas ihanassa auringonpaisteessa! Matkat menivät hyvin, lukuunottamatta pikku insidenssiä Nykissä. Meidän piti siirtyä Kennedyn kentältä kuopuksen kans La Guardialle yöpymään. Mies jäi siis Suomeen vielä töihin. Astuimme ulos ja eräs mies oli ovella vastassa ja sanoi vievänsä meidät La Guardialle pikku limolla (joka ei oikeasti ollut edes limo). Hirveä taksijono ja kylmä ilma. Tein päätöksen lähteä mukaan. Kun istuimme jo autossa, mieleni melkein panikoitui. Miten ihmeessä minä, kohtuu järkevä nainen (?) olin hypännyt tuntemattoman miehen kyytiin lapseni kanssa??? Mitä oikein olin ajatellut?

Mies oli kuitenkin mukava ja asiallinen ja vei meidät hotelliin. Kyydin hinnaksi ilmeni 200 taalaa eli törkeä ylilyönti, mutta olin vain onnellinen, että olimme elossa :-)! Mieheni kertoi menneensä samanlaiseen ansaan Meksikossa eli taitaapi olla siis sukuvika, lol.

Tänään täällä on clearattu paikat kuntoon ja vaihdeltu kevätkuoseja sisustukseen. Marimekon keltaharmaa kangas on peräisin Crate and Barrellin outletista ja sen hintana oli jotain alle 20 euroa. Ei paha.
2 comments:

  1. Ounou! No, onneksi tuli vain kalliiksi eikä muuta sattunut:) Keltaista on meillekin ilmestynyt joka paikkaan (kevättä odotellessa), ihana tuo keltaharmaa kangas!

    ReplyDelete
  2. Sanos muuta... Rahalla kun selvisi, oli hyvä!!!

    ReplyDelete