Sunday, April 13, 2014

Kiireinen kevät

Meillä on esikoisella meneillään viimeinen vuosi lukiota IB-linjalla. Hommaa on kovasti, sillä lopputöiden ohella haetaan samanaikaisesti opiskelupaikkaa. Hänellä on jo paikka kahteen yliopistoon täällä Teksasissa, lisäksi hän hakee Sibelius-Akatemiaan. Sinne pääsykokeet ovat toukokuun loppupuolella ja tulokset tulevat 4.6. Olen siis lähdössä hänen kanssaan Helsinkiin kokeisiin ja olen varannut meille Kämpistä huoneen. Nautimme siis ainakin koko rahan edestä, vaikka opiskelupaikkaa ei irtoisikaan :-D!

Voisin valoittaa hieman tätä collegetouhua ihan oman postauksen muodossa. Sen verran erilaista tää Amerikan meininki on, hyvässä ja pahassa! 

Grad partya kuitenkin vietämme Teksasin kotona 31.5. ja Oulussa sitten heinäkuussa! Sitä varten on jo spring cleaning menossa ja välillä hermot sen kanssa ihan riekaleina... Baby stepsein etenen ja onneksi saamme Suomesta vieraan tänne avuksi juhlajärjestelyihin. Kerrassaan ihanaa!!!

10 comments:

 1. Wau, tosiaan kiirettä teillä, mutta upeita aikoja elätte myös. Tsemppiä ja olisi tosiaan kiva kuulla enemmän collegejutuista. Ihanaa kevättä sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä tämä pitää notkeana, kun on niin paljon hommaa :-)! Omatkin juhlat ovat muistissa 28 vuoden takaa!!! Samoin ihanaa kevättä myös Ruotsiin!

   Delete
 2. Minä luen myös mielelläni college-juttua:)

  Oikein paljon onnea pääsykokeisiin!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitanpa postauksen tulemaan, kun kiinnostusta on! Kiitos!

   Delete
 3. Onnea pääsykokeisiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kahdet on jo takana, joten eiköhän noistakin selvitä :-)!

   Delete
 4. College- jutut kiinnostavat minuakin ja erityisesti mitä se kustantaa. Onko poikasi ykkösvaihtoehto Sibis?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ykkösvaihtoehto tosiaan olis Sibis, mutta ei se Texas Tech ole myöskään huono paikka! Molemmissa ovat hyvät puolensa!

   Delete
 5. Pidetään peukkuja pääsykokeiden johdosta!!! Tsemppiä!!! Ja heinäkuuta ja lomaaa Oulussa täälläkin jo hiukan odotellaan Rotuaari Piknic ja muuta...vaikka välissä on mukavia juttuja..Hki; Mallorca ja vaikka mitä...
  -Hilla

  ReplyDelete
 6. Kiitos Hilla! Onnea tarvitaan! Kuulostaapa teidänkin suunnitelmat kivalle :-)!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...