Sunday, June 22, 2014

Oulun kuulumisia

On täällä kylmä!!! Vaikka kuin tätä ajattelisi positiivisesti, kylmä on!!!

Perhe on saapunut ja arki on alkamassa Kanavarannassa (Oulussa siis). Asettautuminen 325 neliöstä 90 neliöön vaatii pientä sopeutumista :-). Tosin eihän meillä ole kauheasti tavaraa, mutta kyllä menee hetki, ennenkuin ollaan sinut tilanteen kanssa. Teinit lähtevät kylläkin tiistaina jo leirille kymmeneksi päiväksi. 

Juhannus on ohi. Onneksi. En siis kertakaikkiaan voi ymmärtää, että kaikki suljetaan kolmeksi päiväksi lähes kokonaan. Yksi parhaimmista ystävistäni saapui pelastamaan mut aamulla liikenteeseen ja hampaiden valkaisuun jälkeen kävimme tutustumassa aleihin. Edelleenkin liian hintavaa mulle, tosin en olekaan tullut tänne shoppaileen. Suomella on minulle annettavana aivan muita asioita <3.


Se Kanavaranta :-)

2 comments:

  1. No täytyy sanoa että on kylymä...tulimme eilen Espanjan lämmöstä ja nyt pyykkikone laulaa..ja matkalukku odottaa uutta pakkausta..matka Kos:lle odottaa..
    Ouluun kovasti terkkuja, tänä kesänä taitaa jäädä Oulunloma välistä jos ei sit innostuta heinäkuun puolessa välissä käymään pikalomalla..ja jos ilimat on näin kylymiä niin jää ihan varmasti pohojoisen loma tekemättä..
    -Hilla

    ReplyDelete
  2. Moi Hilla! Nyt lämpenee eli äkkiä Ouluun :-)! Ens viikoksikin luvattu ihan +26 C, mikä on jo aivan mieletön lämpötila täällä pohjoisessa! No, mukavaa kesää kuitenkin, säistä huolimatta :-)!

    ReplyDelete