Friday, June 6, 2014

Sibis vai Texas Tech?

Dodii, tulokset ovat tulleet Sibelius-Akatemiastakin! Ei irronnut opiskelupaikka, joten Texas Techiin mennään! Tosin joku tossa jo totesi, että onko sillä niin kauheasti väliä, kun opiskeltava aine on täysin sama? Hyvä pointti, pääasia on, että on opiskelupaikka!!! 

Todettakoon tähän vielä, että Texas Techin proffa oli hurmaantunut poikani soitosta, hän kun on kouluttanut myös Samun yksityisopettajankin! Aika hyvä lähtökohta opiskelujen aloitukselle! 

Eikö Samu näytäkkin jotenkin sopivammalta Texas Techiin :-)? Hänhän on sekä Suomen että Amerikan kansalainen!

8 comments:

 1. Onnea! Poika näyttää passelilta vaikka molempiin :) Meillä tämä ilo on edessä neljän vuoden kuluttua. Tosin alat ovat tykkänään toiset. Mutta kahta päätöstä sitten odotellaan. Sikäli mikäli kaikki sujuu kuten suunnitellaan.

  Onnea vielä sekä pojalle että vanhemmille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Juu, molemmissa olisi varmasti pärjännyt hyvin! Mutta Lubbockiin mennään! Meilläkin seuraava valmistuu kahden vuoden kuluttua :-)!

   Delete
 2. Onnittelut - Texas Tech on hyva koulu!! Olen varma, etta han pitaa siella opiskelusta. Ja omasta mielestani yliopisto taalla on parempi kokemus kuin Suomessa.......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! TT pitäis olla hyvä, iso yliopisto on, 33000 opiskelijaa!!! Klarinetteja on tosin vain 23 music schoolin puolella! Meillä ei kokemusta Amerikan yliopistoista, mutta eiköhän siellä ole ainakin hauskempaa kuin Suomessa :-)?

   Delete
 3. Joo Sibikseen on aika..tai no ei aika vaan TOSI vaikeeta päässä, pitää olla aikamoinen virtuoosi omassa lajissaan...
  et ei kannata pettyä vaikkei poikasi sisään päässytkään!

  Mutta hei uskon etta toi Texas Tech on oikein hyvä ja siinähän on monta hyvää puolta, saatte pitää vielä pojan samassa maassa muun perheen kanssa, opettajat jo valmiiksi ovat innostuneena poikasti taidoistasi, sekin jo merkkaa aika paljon ja varmasti tuokin aivan arvostettu koulu!

  ReplyDelete
 4. On tosi vaikeata päästä, melkein mahdotonta!!! Tosin ei Texas techiinkään otettu kuin muutama klarinetinsoittaja! On kyllä kiva, että Samu jää tänne suht lähelle... Lubbock on viiden tunnin ajomatkan päässä Dallasista.

  ReplyDelete
 5. Onneksi olkoon opiskelupaikasta! Varmasti on antoisaa ja mukavaa opiskella TT:ssa! Itsellekin tuli kutsu tohtori-opiskelijaksi, joten opintie se vaan jatkuu :)

  ReplyDelete
 6. Onneksi olkoon sinullekin tohtoriopinnoista, onpas hieno juttu!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...