Saturday, July 5, 2014

Oulun arkea

Limingan musaleiri on pojilta ohi. 10 päivää intensiivistä soittoa ja lukuisat konsertit ohi meiltä vanhemmiltakin. Upeita olivat! Pojille on myös kiva, kun saivat viettää leirillä aikaa samanikäisten suomalaisten (ja muutaman amerikkalaisen) kanssa. Joka vuosi siellä on suurinpiirtein samat ihmiset!

Täällä on virittäydytty huomiseen hääpäivään. 6 vuotta sitten uusimme vihkivalat eli hääpäiviä on siis kaksi :-). Saapa nähdä, miten sitä huomenna vietämme!

Limingan sinffaorkan loppukonsertti

Samu kahden klarinettinsa kera (A ja B)

2 comments:

 1. Nytpä kysyn näin tilaisuuden tulleen miksi vihkivaloja uusitaan. Olen ihmetellyt elokuvissa ja amerikkalaisia romaaneja lukiessani tätä tapahtumaa. Onko siinä jotenkin tiettyjen määrävuosien jälkeen vietettävä juhla vai jotenkin vaikeista ajoista selviytymisen kunniaksi(en mitenkään tarkoita liittoanne) vaan esim. jos lapset ovat muuttaneet kotoa tms.
  Seuraan mielenkiinnolla kirjoituksiasi. Ne tuovat mieleeni ajanjakson 80-luvulta, jolloin asuimme Oulussa sekä tietysti on kiinnostavaa saada tietoa amerikkalaisesta elämäntavasta.
  terv Birgitta

  ReplyDelete
 2. Hei Birgitta! Monet haluavat tosiaan uusia vihkivalansa esim. tiettyjen vuosien tultua täyteen. Varmasti joillakin voi motiivina olla myös "uuden alku"! Meidän tilanteessa mies ehdotti valojen uusimista aikanaan, kun monet parit ympärillämme olivat eroamassa. Halusimme tehdä toisin :-)! Minä kun olen aina valmis juhlimaan, asia tuntui kivalta ja tilaisuus olikin ihana ja lämminhenkinen pienen ydinjoukon ollessa läsnä. Lapsemme myös osallistuivat juhlaan: esikoinen soitti klarinettia, keskimmäinen luki raamatun säkeet ja kuopus toi sormukset alttarille (tosin papan kanssa, kun oli niin ujo :-D!). Juhlasta jäi pelkkiä positiivisia muistoja ja meidän vanhemmatkin olivat siitä innoissaan. On muuten eri asia sanoa "tahdon" 17 vuoden jälkeen, kun oikeasti tietää, mitä tuleman pitää :-)!

  Kiva kun seurailet ja jätit kommentin!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...