Monday, September 29, 2014

Päivä Miamissa

Ajelimme eilen heti aamusta Miamiin, jonne on n tunnin matka. Perillä tapasimme yhden tuttavapariskunnan heidän hotellillaan ja vietiime hetken heidän altaallaan keskustellen ja tunnelmasta nauttien. Upea iso hotelli ja kiva kohtaaminen!

Siitä pujahdimme rannalle kävelemään! Se oli edelleen ihan täynnä, vaikka sesonki on jo ohi! Lämpötila +32 C, joka tuntui meille täydelliseltä! Rantsusta jatkoimme matkaamme kävellen pitkin Ocean Drivea, jonka varrella on ihananvärisiä Art Deco- taloja ja kahviloita. Minulle zumbasta ja shabamista tutut biisit soivat joka paikassa ja meininki oli letkeä pikku showneineen ja valtavine drinkkeineen. Olipa hauska hetki sekin, kun istahdimme juomaan yhteen kahvilaan!

Miamissa olisi nähtävää riittänyt loputtomiin! Keskitymme vain Miami Beachin ja lähinnä South Beachin alueelle. Meri näkyi joka paikassa ja ihmisillä upeita taloja, joissa oli omat laiturit! Olisin voinut viihtyä pidempäänkin :-)!

3 comments:

 1. Oliko heidän hotellinsa kiva, voitko suositella sitä, minkä niminen? Etsimme juuri South Beach alueelta hyvää hotellia.
  Thanks a bunch!

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.loewshotels.com/Miami-Beach-Hotel

   Aivan upean näköinen hotelli oli! Mahtava sijainti rannalla ja kauppojen ja ravintoloiden keskellä. Heillä hinta kuulemma 5 yötä 800 euroa, mikä minusta oli aivan ok siihen ulkonäköön ja sijaintiin nähden. Me olimme vain allasalueella heidän kanssaan. Sekin oli tosi kiva. Oli baarit ja bändit soittamassa :-)!

   Delete
 2. Ok kiitos, törmäsinkin tuohon ja joo, kuulostaa kohtuulliselta hinnalta hyvästä hotellista!

  ReplyDelete