Wednesday, February 18, 2015

Pinkkiä orastavan kevään kunniaksi

Valentinen päivä oli ihana! Koko viikonloppu oli erittäin toiminnallinen, sillä siihen oli kertynyt kivaa tekemistä vieraamme kanssa!

Perjantaina kävimme katsomassa 50 shades elokuvan, mikä oli hienoinen pettymys. Jäykähköä näyttelemistä ym. 

Lauantaina olikin sitten se oikea Valentinen päivä, jonka vietin kummityttöni kanssa meidän poolilla jutellen ja ottaen aurinkoa. Mahtava keli ja seura :-)! Illalla mieheni vei meidät kiertoajelulle Dallasin keskustaan, uptowniin, Highland Parkiin (rikas alue) ja Las Colinakseen. 

Sunnuntaina oli vielä suomikirkko, jossa vietimme kanttorimme tyttären ristiäiset. Illalla taas tutustumista Dallasin ympyröihin Gaylord-hotellin merkeissä. Maanantai-iltana tiemme taas erosivat, mutta näemme taas kesällä viimeistään uudelleen. Kummityttöni on viettämässä vaihto-oppilasvuotta Kansas Cityssa ja palaa heinäkuussa Suomeen. Olin tiiviissä kuva- ja kuulumisyhteydessä hänen vanhempiensa kanssa Suomeen ja he olivat kaiketi helpottuneita kuullessaan reippaan, fiksun tyttärensä pärjäävän hyvin maailmalla. Viime kesänä äitinsä kanssa vetistelimme yhdessä tätä lähtöä ja nyt aikaa on kulunut jo yli puolivälin! Kaikesta näköjään siis selviää :-)))! 

Meillä muuten esikoinen harkitsee kans vaihtoon lähtöä, kohteena olisi kaiketi Wien! Hän on tulossa kotiin viikonloppuna ja kuulemme lisää asiasta!

Makkarin keväinen ilme


Tuliainen kentältä itselleni

Kentältä kotiinpalaessa lähti mukaan vielä yksi takki, oli niin ihanan värinen :-)!


No comments:

Post a Comment