Wednesday, December 23, 2015

Paras joululahja!

Meidän esikoinenhan on opiskellut musiikkia nyt Texas Techissa 1,5 vuotta. Hän on asunut Lubbockissa, mikä on 5-6 tunnin ajomatkan päässä. On tykännyt olla siellä ja on kehittynyt kovasti. Yllättäen nyt marraskuussa hän ilmoitti meille, että anoo vaihtoa Techista SMU:hun (Southern Methodist University) Dallasin alueelle. Tuumasta toimeen ja viime perjantaina SMU:lta tuli hieno stipenditarjous ja hän aloittaa siellä tammikuussa!!!

SMU on yksityinen yliopisto Dallasin hienostoalueella, tosi viihtyisä kampus ja kovatasoinen ja luonnollisesti kallis. Vuosimaksu on n. 65.000 dollaria, kun taas Tech oli state university ja maksoi n. 20.000 taalaa asumisineen. Samu sai sellaisen stipendin, että se tulee meille halvemmaksi! Uskomatonta! Muuttaa takas kotiin ja käy täältä käsin koulussa. Meiltä on n. 25 minuutin ajomatka sinne. Ollaan käyty jo tutustumassa Highland parkinkin asuntotarjontaan, mutta se onkin sitten jo taas toinen tarina :-)!

2 comments:

  1. Nyt vasta ehdin lukea seuraamiani blogeja, joten hieman jalkijunassa: paljon onnea Samulle! Todella hieno juttu tuo stipendi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! On kerrassaan upea juttu :-)!

      Delete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...