Wednesday, April 27, 2016

Mitä kuuluu meidän valmistuvalle seniorillemme?

Urakka high schoolissa alkaa lähenemään loppua! Enää on jäljellä IB-kokeet, jotka vastaavat siis Suomen ylioppilaskokeita. Ne alkavat maanantaina ja kestävät 2,5 viikkoa. Kaikki muut IB:n vaatimat esseet ja työt ovat suoritettu, jei! SAT ja ACT hän teki jo junior-vuonna, samoin SAT ainetestejä 3 kpl. 

Kaikkien iloisten uutisten (jatko-opinnot ym) kevättä on varjostanut myös yllättävät huonotkin uutiset. Ensinnäkin poikien orkesterin johtaja, joka on ollut tiukka mutta erittäin pidetty mies, joutui jäämään eläkkeelle sairastuttuaan vakavasti melanoomaan. Tilanne on huolestuttava, mutta hän on kuitenkin vielä elossa. Sen sijaan eilen oli nuoren enkun opettajan hautajaiset! Hän oli äitiyslomalla ja kuoli yhtäkkisesti perjantaina veritulppaan :-(! Häneltä jäi muutaman viikon ikäinen vauva, 2-vuotias lapsi sekä tietenkin aviomies. Tavattoman surullista! Miltei koko IB-luokka osallistui eilen hautajaismenoihin. Tuntuu kurjalta!

Yliopisto on nyt kuitenkin selvinnyt ja nuoremme halusi pois Teksasista... Opiskelu alkaa syyskuussa, sitä ennen vietämme ylioppilasjuhlia sekä Amerikassa että Suomessa! Hienot ajat ovat hänellä edessä!

 

2 comments:

  1. Noin vaan ne lapset kasvaa:) Meinaako teidän poika kuitenkin pysytellä Yhdysvalloissa vai lähteä vielä pidemmälle? Sinulla on tässä taas juhlien valmistelua pitkäksi aikaa, Ihailtavaa että pystyt ne järkkäämään vieläpä kumpaankin maahan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Susanna! Tulee kuule sinne teidän suuntaan :-)! Kerron joku päivä tarkemmin! Juhlia on ollut kovasti, melkein voisimme jo catering/party organizer firman perustaa tässä!

      Delete