Tuesday, May 3, 2016

Kevät on kiireistä aikaa

Koulut loppuvat kuukauden päästä ja nyt kun meillä yksi lapsista valmistuu high schoolista, juhlia riittää! Sunnuntaina oli erään orkesterin (ei koulun) viimeinen esiintyminen ja tänään oli koulun top 5% banquet. Nuoret olivat saaneet valita opettajan tilaisuuteen mukaan ja pitivät puheita. Oli niin mukavaa. Meillä oli kuvaan pukeuduttu Rubikin kuutioksi, sillä poikamme harrastaa niiden tekoa ja tämä opettaja myös :-)! Tiesittekö, että kuutioilla voi myös kilpailla ja että niitä on kymmeniä, jopa satoja eri mallisia/värisiä/kokoisia? 
2 comments:

  1. En tiennytkään että Rubikin kuutioita voi tehdä itse, tai siis tottakai kaikkea voi tehdä "itse" mutta tämä on kyllä normaalia konstikkaampi harrastus. Vau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis joo, muotoilin asian ehkä vähän huonosti :-). Siis poika harrastaa kuutioiden tekoa, siis kun saa sekoitetun kuution käteen, niin saa sen tasaväriseksi alta aikayksikön. Enkkari on muutama sekunti!

      Delete

Syksyn 2017 Suomen designia

On Suomen hieno 100-vuotis juhlavuosi ja se näkyy Suomessa mm. kaupoissa tuotevalikoimissa. Iittala, Arabia ja Marimekko ovat tuoneet markki...