Wednesday, June 7, 2017

Kuopuksen Amerikan rippijuhlat

Kevät on mennyt vauhdilla! Olen jo Oulussa kesänvietossa! Ennen lähtöäni vietimme kuitenkin kuopuksen rippijuhlia Dallasissa ja niistä muutama kuva muistoksi!

Konfirmaatio tapahtui kirkossamme, rippilapsia yhteensä 7. Meillä oli juhlat vielä lisäksi kotonamme, n. 40 juhlijaa oli paikalla :-)! Oli kyllä ihana, ikimuistoinen päivä!


Pojat soittivat yhdessä "Kirkossa"-kappaleen

Markus soitti lisäksi klarinettisoolon pianon säestämänä

Maman onnittelut

Isä ja poika6 comments:

 1. Onneksi olkoon, sekä rippilapselle, mamalle, isälle ja koko perheelle! Ihanalta näyttivät juhlat. Ja mukavaa kesää Ouluun. Itse olen ollut viimeksi Suomessa syksyllä 2012 ja jonkinasteinen ikävä jo kaihertaa.

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos Johanna! Täällä tosiaan olen jo Oulussa, muu perhe paitsi esikoinen tulevat tiistaina! Ihan mukava on ollut nauttia hetken yksinolostakin :-)!

  ReplyDelete
 3. Olisipa muuten aikamoinen treat, hetken olla ihan yksin :) Sitten sitä taas jaksaisi. Meillä on nämä collegeopintoasiat pahimmillaan ja jos sulla on vinkkejä antaa, niin kuulen mielelläni. Meidän kaksoset ovat nyt sitten senioreja ja koko college-härdelli edessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau, niin se aika rientää ja teilläkin seniorit! Meillä Miika oli tehnyt tuossa vaiheessa jo SAT:n ja ACT:n sekä SAT-ainetestit eli kaikki ne olivat jo tehtynä. Aika aikaisessa vaiheessa teki early haun ekaa yliopistoon (MIT) ja sitten loput paperit piti olla muistaakseni tammikuun alussa tehtynä. Haki 9:ään eri yliopistoon ja muistaakseni pääsi 4-5:een niistä. Aika itsekseen hoiteli nämä hakuhommat.

   Delete
 4. Onnittelut koko perheelle. Meillä vietettiin kuopuksen rippijuhlia viime vuonna tähän aikaan. Ja nyt odotellaan tuloksia lukioon pääsystä. Tai täällähän pääsee kaikki lukioon joka tapauksessa. Ainut huoli on, että mihin lukioon pääsee. Tytär haki IB-linjalle lähikaupunkiin. Hän muuttaa vuokra-asuntoon matkan vuoksi. Täällä tuo nuorten muuttaminen kotoa näin aikaisin on aika tavallista, ainakin näin maalla.

  Hyvää kesää Suomessa! Minulla taitaa tänäkin kesänä jäädä siellä käymättä näitten muuttojen ja muiden asioittensa takia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Onnea teillekin hakuihin! Meillä on käyty kans IB-linjat eli tiedossa on nää kuviot :-)!

   Nautimme Suomen kesästä täysillä! Täällä on juuri sopiva ilma ja mielekästä tekemistä!

   Delete