Thursday, July 20, 2017

Suomen rippijuhlat

Nyt on kuopus sitten hyväksi juhlittu Oulun ystävienkin ja sukulaisten kesken! Oli ihanat juhlat, pannu kuumana ja kuohari kylmänä lähes koko päivän :-)! Kesä on ihanaa aikaa ja juhlat aina yhtä mukavia! 

Tarjoilimme salaattia, kinkkupiirakkaa, siika- ja lohileipiä, meetwurstileipiä, kaikenlaisia herkkuja kakkujen kera sekä Markuksen kummitäti oli tehnyt upean kalakakun! Täällä Suomessa tarjoilut ovat niin helppoja verrattuna Amerikkaan, kun kaupasta saa kaikkea helposti valmiinakin tai ainakin pienellä vaivalla! Kakut haimme suosiolla Antellin leipomosta, perinteistä omenahyvettä vaniljakastikkeen kera :-)!

Äiti ja poika, 14,5-vuotiaana

Ryhmäselfie, esikoinen puuttuu kuvasta 

Pöytäkattaus vol 1


Juhlakampaus2 comments:

  1. Onnea!

    Olen muuten vähän eri mieltä amerikkalaisjuhlien tarjoilujen suhteen. Jos toteuttaa Amerikan malliin, niin kaupasta saa valmiina ihan kaiken :) Ja kuten yksi täkäläinen tuttavani leipomaani täytekakkua syödessä totesi: kuka hullu alkaa tehdä mitään alkutekijöistään, kun kaupasta saa niin hyviä puolivalmisteita. Luulen, että suomalaistyylinen vähäsokerinen täytekakku ei meinannut mennä kurkusta alas...

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Juu saa toki valmiina kaikkea, mutta emme halua niitä tarjota :-)!

    ReplyDelete